Omrčen promet na GAST 2017: Gastro oprema europske kvalitete

GAST 2017, Omrčen prometTvrtka Omrčen promet d.o.o. se preko 20 godina bavi prodajom gastro, pekarske i slastičarske opreme renomiranih europskih proizvođača. Osim prodaje, nudimo usluge servisa i održavanja prodane opreme, pa smo zahvaljujući svojim servisnim centrima (u  Zagrebu, Poreču, Osijeku i Splitu ) u mogućnosti GAST 2017, Omrčen prometkupcima pružiti svu potrebnu tehničku potporu. U svom asortimanu nudimo profesionalnu ugostiteljsku opremu, od raznovrsnih konvektomata, štednjaka, roštilja, friteza, hladnjaka, zamrzivača, šokera, rashladnih stolova, pultova za pripremu pizze,  miješalica, rezačica kruha, tostera, grijaćih ploča i ostalog sitnog inventara.

Na sajmu ćemo predstaviti hladnjak za dozrijevanje mesa, proizvođača Friulinox, kojeg smo od nedavno uvrstili u svoju ponudu. U hladnjaku se regulacijom temperature, vlage i cirkulacijom zraka, vrši  kontrolirano dozrijevanje mesa. Ovakav tip hladnjaka, idealan je za steak house-ove kao i sve restorane koje u svojoj ponudi nude meso.

Na GAST–u 2017 prezentirat ćemo i kompletnu opremu za pripremu pizze, počevši od spiralnih miješalica, stola za pripremu, preše za pizzu  i same modularne etaže za pečenje pizze.

www.omrcen.hr