Obrt Đanić na sajmu GAST 2022

Obrt Đanić posluje od 2003 godine. Sjedište i proizvodnja nalazi se u Podgoraču, a  predstavništva u Zagrebu, Rijeci, Splitu, Zadru i Pazinu. Bavimo se tradicionalnom proizvodnjom prirodnih rakija i likera po recepturi naših starih. U našem asortimanu nalazi se široka paleta proizvoda namijenjenih trgovinama i ugostiteljstvu. Trenutno imamo dvadeset i jedan  okus   rakija i likera kao što su : viljamovka, šljivovica, travarica, lozovača, jabukovača, liker od limuna, meda, oraha, višnje, borovnice, kupine, divljeg šipka, pelina, rogača, smokve, bazge, lavande i drugi.  Proizvodnja se temelji na tradiciji i korištenju kvalitetnog voća iz vlastite ekološke proizvodnje te proizvodnje i otkupa od naših kooperanta. Ponosimo se modernom destilerijom Muller, Njemačke proizvodnje i kvalitete. Naši proizvodi baziraju se na 100% voću bez dodataka aroma i bojila.

Naš cilj je održati tradicionalnu proizvodnju s naglaskom na kvalitetu sirovina i krajnjeg proizvoda. Trenutno smo u realizaciji plana proširivanja predstavništva s krajnim ciljem pokrivanja svih većih gradova u državi.  Osim poslovanja u Hrvatskoj bilježimo značajan rast izvoza koji trenutno čini 40% ukupnog prometa. Od posljednjih istaknutih suradnji spomenuli bi, ekskluzivni ugovor sa HNK Hajduk. Prisutni smo na svim aerodromima u Hrvatskoj te u značajnim trgovačkim centrima i veleprodajama, te nam je tendencija rasta prema centrima jedan od prioriteta za narednu godinu. Trenutno zapošljavamo 30- ak radnika te imamo svoj distribucijski kanal putem suvremenih dostavnih vozila, gdje u vrlo kratkom vremenskom razdoblju isporučujemo robu na traženu adresu.

Na sajmu Gast ćemo posebnu pažnju prilikom predstavljanja imati na naših šest premium proizvoda ; šljivovica, viljamovka, lozovača barique, liker od meda, liker od borovnice i višnjevac koji su izrađeni od vrhunskih sirovina i proizvedeni posebnom pažnjom te punjeni u vrhunsku ambalažu.

ĐANIĆ-OBRT ZA TRADICIONALNU PROIZVODNJU I POLJOPRIVREDU

Vl.: GORAN ĐANIĆ

PETRA PRERADOVIĆA 3, 31433 PODGORAČ;

OIB:27160023200

 Tel/Fax: 031 698 888, 617 061, mob: 091 589 83 60

E-Mail:danic-sljivovica@net.hr