Obiteljsko poduzeće Karacher na sajmu GAST 2022

Obiteljsko poduzeće Kärcher se danas smatra na svijetu vodećim ponuđačem učinkovitih sustava za čišćenje koji štede resurse. Kärcher čini razliku vrhunskim rezultatom, inovacijom i kvalitetom.
Inovacija jest i ostaje najvažniji faktor rasta, a Kärcher će, kao lidera na svjetskom tržištu za tehniku čišćenja i u budućnosti karakterizirati izumiteljski duh, vrhunski rezultat i inovativna rješenja problema.

Jedan od ovogodišnjih noviteta je svakako CVS 65/1 Bp Pack baterijski usisavač tepiha.
Snažna litij-ionska baterija od 36 V omogućuje do 60 minuta neprekidnog rada i čišćenje oko 1800 četvornih metara površine tepiha s jednim punjenjem. Učinkovit, dvostupanjski sustav filtera koji se sastoji od predfiltera i ravnog naboranog filtra obloženog PTFE-om za klase prašine L i M osigurava rad bez prašine, dok njegova niska radna buka od samo 56 dB(A) također omogućuje korištenje kod buke. osjetljivim područjima. Glavni valjak čistača na mašini za čišćenje tepiha može se precizno prilagoditi vrsti tepiha o kojem je riječ. To smanjuje habanje valjaka, učinkovito sprječava oštećenje tepiha i omogućuje čišćenje gotovo svih vrsta tepiha – od igličastog flisa i kratkog velura do tepiha s petljom i dugog velura.

Na sajmu ćemo također predstaviti i veliki hit – uređaj za ribanje i usisavanje BD 38/12 C Bp Pack.
Iznimno je okretan, jednostavan za rukovanje i održavanje. Male i zatrpane površine bit će očišćene profesionalno i učinkovito. Uređaj je opremljen okruglom četkom promjera 38 cm. Nova litij-ionska baterija posebno velike izdržljivosti, ima tri puta dulji životni vijek nego uobičajene olovne baterije. Ona ne zahtijeva nikakvo održavanje i brzo se puni. eco!efficiency-stupanj smanjuje potrošnju energije, produljuje trajanje i smanjuje glasnoću za oko 40%. Težina uređaja, koja je u ovoj klasi uređaja smanjena za 35%, olakšava svladavanje stepenica kao i transport.Za 26. međunarodni sajam GAST 2022. Kärcher je pripremio i 15% popusta na određene sajamske eksponate.

https://www.kaercher.com/hr/