GAST 2017, Oaza mira

Oaza Mira na GAST 2017: Regeneracija duše, uma i tijela

GAST 2017, Oaza miraOaza Mira je Centar za prirodnu, energetsku i duhovnu medicinu te je mjesto potpune regeneracije Duše, Uma i Tijela.

U svoj posao unijeli smo brojne novitete, a najbitnije je spomenuti da jedini u Hrvatskoj nudimo snimanje Aure sa IES AuraCloud 3D Pro, koji je najnovija i vrhunska tehnologija za te svrhe. Snimkom Aure u stvarnom vremenu dobivamo uvid u energetsko stanje tijela, čime lako dolazimo do uzroka boljki i do adekvatne terapije, a što može pomoći u sprječavanju bolesti u nastanku. Kao dio nalaza snimke, klijenti dobivaju potpun izvještaj osobnosti na više od 10 stranica (na hrvatskom jeziku) uz stanje Aure, kao i fotografiju Aure glave.

Kod nas možete pronaći i tretmane Anđeloterapije. Ovaj nježan pristup osobi omogućava duboke promjene u stvarnom životu, kao i na svim razinama postojanja, a sve uz duboku molitvu i zahvalu Bogu.

U Aromaterapiji nudimo velik broj tretmana, od tretiranja kralježnice (Raindrop), dubokog opuštanja uz vruća kamenja, terapije za tkiva, te mnogih drugih, a za koje se uvijek pripremaju mješavine ulja na licu mjesta – za svakog klijenta individualno.

Jedini u regiji nudimo tretmane Vibroakustike sa medicinskim aparatom Vitafon, koji snažno potiče regeneraciju tkiva, pomaže kod uklanjanja bolova, stresa, te znatno podiže imunitet.

Kroz tretmane Kristaloterapije možete doživjeti najdublja psihofizička otpuštanja blokada, te najdublji odmor. Osim tradicionalne terapije kristalima, nudimo i terapije Boji kamenjem, dowsing kristalnim viskom, održavanje vaših omiljenih dragulja, te izradu nakita sa kristalom posebno biranim za Vas.

GAST 2017, Oaza miraNo, osobni tip terapija nije sve što mi nudimo. Također radimo i radiestezijske preglede stanova, te kao rješenje za probleme zemljinog, svemirskog i tehničkog zračenja nudimo vrhunski izrađene Orgonite, za koje smo radili mnoge testove, te za svaki napravili adekvatno mjerenje njegova radiusa.

Kao dio analiza koje nudimo tu su i zapadna Astrologija, s kojom se može dobiti uvid u razloge životnih problema, a i različita potencijalna rješenja istih. Prognostika Astrologije bazira se na životnim mogućnostima.

Uza sve podrške zdravlju koje nudimo, kod nas ćete naći i malene dragulje umjetnosti. Izrađujemo unikatni nakit sa poludragim kamenjem, pleteno srebro, minijaturne skulpture, slike, raznovrsne suvenire. Čak smo tu kreativnost prenijeli i na oslikavanje noktiju (Nail-art), ali i na oslikavanje tijela (Mehndi – Kana-privremene tetovaže).

Da tu ne bi bio kraj, održavamo i edukaciju za većinu naših djelatnosti.

Vođeni smo ljubavlju prema životu i Bogu, te se tu istinu da Bog voli svakog od nas trudimo prenijeti kroz naša djela.

GAST 2017, Oaza miraNa klijente i učenike gledamo kao na braću i sestre u Duhu; cjelokupna bića sa svim svojim dijelovima; fizičkim, emocionalnim, psihološkim i duhovnim. Kroz informativni razgovor i ispunjavanje povjerljive karte klijenta, određujemo terapiju ili kombinacija nekoliko terapija. To mogu biti različiti tretmani, posebno pripremljeni pripravci koje nanosite sami kod kuće (čak i prirodna kozmetika), komprese, kupke, inhalacije itd., a sve prilagođeno zdravstvenoj potrebi pojednica, kao i platežnoj moći (zdravlje je za svakoga!). Naša je misija pomoći što većem broju ljudi da žive u harmoniji sa sobom, svojim bližnjima i prirodom. Cilj nam je održati cijene pristupačne svima, te biti prepoznati u regiji i šire.

S Blagoslovom Božjim.

www.oazamira-hr.com

www.facebook.com/oazamira.hr