GAST 2017, Numeno

Numeno na GAST 2017: Novosti – tuš za zube i strašilo za ptice

GAST 2017, NumenoNumeno d.o.o. na slovenskom i regionalnom tržištu zastupa širok asortiman proizvda za poboljšanje kakvoće življenja. Među ostali, zastupnici su vrlo efikasnog tuša za zube – SoWash koji radi samo po principu pritiska vode, bez struje i baterija, a istodobno temeljito očisti zube, ortodontske aparate, mostiće i time ih čuva od paradontoze, gingivitisa i sl. Tuš se može montirati na svaku slavinu, a i cijena mu je vrlo povoljna, čak do tri puta niža od električkih tuševa.

Numeno prodaje i rupičaste naočale evropske tvrtke Vision fix. Naočale su kvalitetne, s pravom veličinom i rasporedom rupica te služe za poboljšanje oštrine vida.

Kao iznimno važan proizvod za vinare i poljoprivrednike izdvajaju strašilo za ptice štetnice. Proizvod se sastoji od teleskopske palice, s 1,5 m velikom crnom pticom, koja stalno leti i na malom vjetru. Jedno strašilo je dovoljno za više od 1 hektara površine. Vrlo je učinkovito kod zaštite grožđa, voćaka i usjeva. U posljednje vrijeme se koriste i na čamcima kao zaštitu od goluba i galeba.

www.numeno.si