Nobel Water Systems – sinonim za filtraciju i omekšavanje vode u Hrvatskoj

Nobel Water Systems sinonim je za najsuvremenije tehnologije filtracije i omekšavanja vode u Hrvatskoj – za kućanstva, poslovne i industrijske potrebe. Pružamo kompleksnu uslugu na području cijele Hrvatske – široko stručno znanje pri projektiranju, specijalizirana riješenja za individualne zahtjeve, dugoročno iskustvo u području izvedbe i servisa, tehnološko savjetovanje – samo su neke od vrijednosti koje nudimo.

Na ovogodišnjem GAST sajmu ponosno predstavljamo svoje najjače uređaje za filtraciju i omekšavanje vode:

  • kompaktni i izrazito snažan Excellente 800 koji filtrira vodu za piće tehnologijom reverzne osmoze u stvarnom vremenu – niti u jednom trenutku nema stajaće vode niti spremnika za vodu! Jedino svježije od toga je voda s izvora!
  • naši najnoviji centralni omekšivači vode North Star koji se ističu visokim kapacitetom, snagom i dizajnom!
  • najjače riješenje za savršeno čistu i meku vodu u zgradi ili kućanstvu – inovativni Evolution Refiner, američkog proizvođača EcoWater, koji filtrira i omekšava (2-u1) vodu  u 1 uređaju!

Problematika tretiranja vodoopskrbne vode za piće i konzumaciju (kao i vode iz vlastitog izvora!) za nas je ne samo posao, već i osobna briga. Upoznajte naše inovativne kompaktne i prekrasno dizajnirane uređaje za poslovne prostore, koji filtriraju vodu tehnologijom reverzne osmoze (R.O.) i time proizvode najsavršeniju moguću čistu vodu za piće, bez plastičnih galona, bez stajaće vode!

  • uređaji visokog kapaciteta ‘STAR‘ (stolni model) i ‘STAR Business‘ (samostojeći model) koji u potpunosti ukidaju potrebu za aparate s plastičnim galonima!

Zavirite ispod kućišta uređaja i doznajte kako izgleda proces R.O. filtracije u stvarnom vremenu. Doznajte što je alkalna voda, koju proizvodi naš jedinstveni Cristalle Redox putem jedinstvene BIOCERA tehnologije, upoznajte prekrasne višesmjerne slavine koje pružaju dotok vodoopskrbne i filtrirane vode u 2 odvojena izljeva u jednom tijelu slavine, i mnogo mnogo drugih zanimljivosti iz industrije tretiranja i pripreme vode!

Uvijek pratimo inovacije kako bi Vam ponudili posljednje u tehnologiji pročišćavanja vode. Posjetite nas na sajmu GAST 2023. – veseli nas vidjeti Vas i podijeliti s Vama naše 20-godišnje iskustvo i stručno znanje uživo!

www.filteri.com.hr | info@filteri.com.hr | +385 1 777 8662