Nimco brands & liqueurs na GAST 2019 – ponovno na GAST-u u novoj ulozi

Nimco se predstavio na GAST 2017 kao hrvatski proizvođač jakih alkoholnih pića kroz vlastitu liniju premium proizvoda. Tijekom 2018. sudjelovao je na nekolicini internacionalnih sajmova jakih alkoholnih pića, prvenstveno na tržištima Europe i Sjeverne Amerike, gdje su premium proizvodi ostvarili izvanredne rezultate i osvojili višestruke zlatne i srebrne medalje.

Na ovogodišnjem GASTu, Nimco se prvi puta pojavljuje i u ulozi distributera vlastitih brendova na domaćem tržištu, nakon što je krajem 2018. završila suradnja s Jamnicom d.d.

„Sjajni rezultati ostvareni na prošlogodišnjim internacionalnim natjecanjima uvelike su nam pomogli u razvoju novih tržišta, od čega nas posebno veseli ekskluzivni distribucijski ugovor za Cobalt vodku na trištu SAD-a. Ovakvi pozitivni pomaci omogućuju nam da i dalje ulažemo u razvoj i kvalitetu proizvoda, ali i usluga vezanih uz našu branšu. U tu svrhu smo prije dvije godine pokrenuli Centar za usavršavanje destilatera i barmena „Majstor od Stilla“ u kojemu polaznike učimo detaljima izrade finih destilata i kulturi njihove konzumacije.“, ističe Nikola Serdar, vlasnik Nimco brands & liqueurs.

Osim već poznatog asortimana poput Five Corners gina, Dalmatina, Istra Bittera i Pelina, Nimco će na GAST 2019 predstaviti i rebrendirani odležani vinjak Marco Polo, koji je u prošloj godini osvojio titulu „Croatia Brandy of the Year“ na Berlin International Spirits Competition.

www.dalmatino.com