Nema ljutnje na GAST 2018: Volim Ljuto j.d.o.o.

Tim koji se krije pod nazivom Volim Ljuto svakodnevno radi kako bi ljubiteljima ljutih namirnica pružio najkvalitetnije domaće proizvode. Bavimo se uzgojem chili papričica i njihovom preradom u umake, ajvare, zimnicu i začine. Glavna kategorija proizvoda koju proizvodimo su fermentirani ljuti umaci: Vrabasco, Vrabanero i Brutalero serija umaka koje rangiramo različitim razinama ljutine – od 1 do 5 i iznimno 6 i 7 kako bi naglasili najljuće. Iz godine u godinu trudimo se širiti paletu proizvoda i stvarati nešto novo, pritom zadržavajući kvalitetu zbog koje nam svi kupci ostaju vjerni.
Trenutno se naši proizvodi mogu kupiti putem webshopa www.VolimLjuto.com, u našoj maloprodajnoj trgovini Spicy Days u Zagrebu te kod još 50tak maloprodajnih partnera širom Hrvatske. Osim toga surađujemo s preko 200 restorana koji koriste naše proizvode.
Na sajmu GAST 2018 ćemo predstaviti naš novi proizvod – Vrabasco Sweet Chili u dvije varijante – blago ljuta i ljuta a u ponudi ćemo imati i sve ostale proizvode (njih 40tak vrsta) koje će biti moguće degustirati i kupiti po promo sajamskim cijenama.