Naše klasje tvrtka na sajmu GAST 2022- Donosimo vam prirodnu, modernu, neodoljivu i zanosnu tjesteninu kakvu još niste doživjeli!

Obiteljska tvrtka Naše klasje osnovana je 2001. godine, a danas smo najveći hrvatski proizvođač svježe tjestenine Aurelia koju prodajemo na 10-ak europskih tržišta. Posebno bi istaknuli probijanje granica prema njemačkom tržištu što je i jedna od novosti iz našeg pogona.

Tvrtka je osnovana kao greenfield investicija, a našu tvornicu nazivaju i “Zelena kuća” jer nastojimo proizvodnju organizirati što “zelenije” uz brigu o svom okolišu.

Aurelia svježa tjestenina inspirirana je tradicijom prilagođenom današnjim modernim potrebama i trendovima. Tjestenina sadrži krupicu durum pšenice i 100% prirodne sastojke najviše kvalitete. Kuhana je u par minuta, bez pojačivača okusa i konzervansa. Naša nova etno linija ne sadrži jaja, stoga je pogodna i za vegane.

Za GAST 2022 pripremili smo show cooking degustaciju proizvoda u finim i raznovrsnim kombinacijama. Noviteta je uistinu mnogo kako u maloprodajnom tako i u HORECA asortimanu.

Naši novi Gourmet ravioli su veći, kremastiji i ukusniji, s raznim kombinacijama okusa. Sljubili smo buću i tostirane bućine sjemenke, pancetu i suhe šljive, bukovače i tikvice, a u adventskom limitiranom izdanju po prvi put predstavili slatke raviole ‘a la’ tačkrle. Postojeći okusi dobili su novo ruho. Sada su to veliki Gourmet ravioli neodoljivog cvjetnog oblika koji su dostupni u trgovačkim lancima diljem Hrvatske i na europskim tržištima. U tjednu zaljubljenih predstavili smo naše nove proizvode Aurelia 2 u 1 pakiranja – svježa tjestenina i šalša umak. Obrok za 2 osobe gotov u samo 2 minute.

HORECA asortiman obogatili smo smrznutim tjesteninama te Aurelia Chef Essentials selekcijom temeljaca, umaka i gotovih jela.

Naša mašta doživjela je pravu evoluciju u izazovnim vremenima, stoga se pripremite za revoluciju i eksploziju okusa i kombinacija koje ćemo predstaviti na sajmu u ožujku. Donosimo vam prirodnu, modernu, neodoljivu i zanosnu tjesteninu kakvu još niste doživjeli!