NAMJEŠTAJ MIMA na sajmu GAST 2023

Namještaj Mima, renomirana hrvatska kompanija u sektoru prodaje i proizvodnje namještaja te vaš partner za uređenje interijera, predstavit će na 27. međunarodnom sajmu GAST 2023. novu, revolucionarnu uslugu MIMA@Home.

Jeste li i vi jedni od onih koji ne vole stajati u redu?

MIMA@Home cjelovit je pristup u opremanju interijera gdje u jednoj osobi iznajmljivač dobiva stručno vodstvo za kompletno opremanje apartmana ili kuća za odmor. Sa MIMA@Home uslugom personaliziranim pristupom donosimo MIMA salon k iznajmljivačima u njihove prostore, bez obaveza i besplatno, a sa sobom nosimo uzorke kuhinjskih materijala, štofove garnitura i programe za projektiranje, jer znamo koliko je danas vrijeme dragocjeno.

MIMA@Home sastavljena je od nekoliko različitih paketa kojima možete opremiti čitav apartman kojeg želite iznajmljivati ili jednostavno samo zamijeniti dotrajali komad namještaj, sigurno i ugodno bez da ste trebali putovati do salona. Svaki paket prate i određene financijske pogodnosti o kojima će posjetitelji sajma saznati više u našem MIMA@Home kutku.

Od izmjere do budžetiranja!

Osim izmjere prostora koju vršimo te koja je veoma bitna za pravilno opremanje prostora namještajem, jedna od glavnih komponenti MIMA@Home je planiranje budžeta i vremenskog okvira izvedbe čitavog projekta. To znači da zajedno sa iznajmljivačem utvrđujemo budžet s kojim raspolaže i dajemo mu najbolju vrijednost za njegov novac, a cijelom projektu dodajemo još vremenski rok izvedbe kako bi apartman za iznajmljivanje bio spreman za novu sezonu 2023.