NAFTALINA d.o.o. na SAJMU GAST 2024

Iza branda Naftalina stoji 40 godina aktivne prisutnosti na tržištu.

Jasna vizija, spreman odgovor na zahtjeve i promjene tržišta, inovacije i educiranje su pozicionirale Naftalinu kao lidera i lojalnog partnera u segmentu proizvodnje službene, ugostiteljske, medicinske i radne odjeće te kompletnog opremanja interijera i eksterijera tekstilom.

Naftalininu obitelj čini preko 60 zaposlenih u odjelima komercijale, dizajna, proizvodnje i održavanja.

Pod dirigentskom palicom Josipe Maslać Petričević Naftalina je startala kao mala obrtnička radionica davne 1983. godine, da bi danas bila jedna od vodećih industrija u Republici Hrvatskoj u području tekstila. Iz proizvodnih pogona smještenih u 7 hala izlazi roba spremna za isporuku u cijeloj Hrvatskoj, ali i za inozemstvo.

Osluškivanje kretanja i zahtjeva na globalnoj razini potražnje dovelo je do stalnog nadograđivanja i ulaganja u kadrovske, proizvodne i uslužne procese kako bi klijenti dobili vrhunski proizvod i uslugu na jednom mjestu, uvažavajući vrijeme i hitnost kao vrlo bitan element u poslovanju.

Fair play osnova je Naftalininog poslovanja.

“Trudimo se prepoznati, a onda i ispuniti zahtjeve naših kupaca. To je dvosmjerna ulica, kupci su naš kompas, osluškujemo ih i uvažavamo, kako bismo njima bili bolji, a kroz taj proces i sami rastemo.”