Na Sajmu GAST 2020 uvjerite se zbog čega PAN-PEK d.o.o. slovi kao tvrtka koja vodi iznimnu brigu o kvaliteti proizvoda

PAN-PEK d.o.o. vodeća je tvrtka u proizvodnji pekarskih i slastičarskih proizvoda. Osnovana je 1992. godine, a višegodišnje iskustvo, ustrajnost na kvaliteti proizvoda uz umijeća naših stručnjaka, omogućilo je Pan-peku vodeću poziciju na tržištu.
Vizija Pan-peka je biti vodeća tvornica u pekarskoj industriji po kvaliteti i kontinuiranom razvoju svojih proizvoda, ali i po odnosu s potrošačima u svakom trenutku – od preuzimanja narudžbi do isporuke proizvoda.
Razvijanje vlastitih i praćenje stranih tehnoloških procesa u proizvodnji pekarskih proizvoda, omogućuje nam neprekidno usavršavanje proizvodnje postojećih proizvoda, kao i razvoj novih. Tržištu nudimo vrlo široku paletu proizvoda – od osnovnih do specijalnih vrsta kruhova i peciva, bureka, savijača, krafni, sendviča, svježih i pakiranih kolača i torti.
PAN-PEK je nositelj HACCP, IFS i HALAL certifikata kojima osiguravamo kvalitetu na vrlo visokoj razini. Suvremena tehnologija i kompjuterizirana proizvodnja omogućava konstantnu kontrolu kvalitete proizvoda što su prepoznali sve brojniji kupci. Upravo je briga o kvaliteti proizvoda, koja se prati od ulaska sirovina, u svakoj fazi proizvodnje, pa sve do izlaska proizvoda iz tvornice, najvažnija stavka Pan-pekova poslovanja.

Pan-pek d.o.o.