GAST 2018, Metro

Generalni sponzor GAST-a 2018: METRO – Inovativna ponuda gastro opreme za profesionalce

METRO Cash & Carry je vodeći partner HoReCa sektora i jedan od najuspješnijih veletrgovaca na hrvatskom tržištu. Širina i kvaliteta poslovnih rješenja i usluga pozicionirali su METRO kao prvi izbor HoReCa profesionalaca. Kreiranje inovativne ponude u suradnji s internacionalnim stručnjacima i domaćim dobavljačima temelj je pružanja strateške podrške HoReCa sektoru u Hrvatskoj. Osim inovativnom ponudom i uslugama, METRO profesionalcima iz ugostiteljsko-turističkog sektora pruža podršku u prilagodbi i praćenju tržišnih i industrijskih trendova.

METRO će posjetiteljima GAST 2018 predstaviti širok izbor gastro opreme i prehrambenih proizvoda namijenjenih poslovanju HoReCa profesionalaca.
Ne propustite posjetiti METRO štand i saznati zašto su novi METRO brandovi: METRO Chef i METRO Professional idealni za poslovanje HoReCa profesionalaca!

METRO je u Hrvatskoj prisutan od 2001. godine, a kroz sedamnaestogodišnje iskustvo rada s više od 160.000 profesionalnih kupaca, uglavnom malih i srednjih poduzetnika, stekao je značajna iskustva za razumijevanje izazova s kojima se svakodnevno susreću vlasnici poduzeća u Hrvatskoj. Danas u Hrvatskoj posluje kroz dva prodajna kanala – cash & carry i dostavu te devet veleprodajnih centara (Zagreb – Jankomir, Zagreb – Sesvete, Osijek, Pula, Poreč, Rijeka, Split, Varaždin i Zadar).

https://www.metro-cc.hr/