Gast 2018, Metalac

Metalac na GAST 2018: 10% popusta na sve narudžbe na sajmu!

POKAŽI DA SI PROFI je slogan pod kojim je u 2017. na tržište krenula nova Professional premium linija non-stick aluminijumskog posuđa debljine 3,2 mm sa ojačanim troslojnim PTFE Platinum-plus premazom unutra i matiranom aluminijumskom površinom izvana.
Namjenjena je profesionalcima i svima koji žele vrhunske rezultate u pripremi hrane.

GAST 2018, MetalacU skladu sa aktualnim trendovima svjetske gastronomije koji uključuju i služenje hrane u emajliranom posuđu, Metalac je odlučio da svoj proizvodni portfolio proširi i GASTRO SERVING linijom klasičnog emajliranog posuđa za serviranje i prezentaciju hrane. Nastala sa željom da kupcima predstavimo mogućnosti spoja tradicionalnog i modernog, kao i mogućnosti primjene posuđa, ne samo za kuhanje, već i za serviranje kako u nacionalnim restoranima tako i u modernim.

Nova linija INOX PROFESSIONAL biće premijerno predstavljena na sajmu GAST u Splitu. Posebno je namijenjena profesionalcima i HoReCa segmentu, ali i za one koji žele rezultate istinskog kuhara. Sa inox posuđem Professional pripremate hranu na zdrav način: zdravo kuhate, štedite energiju, štedite vreme, štedite na kuhinjskom posuđu i kuhate sa uživanjem.

Odobravamo 10% promotivnog popusta na sve narudžbe zaključene u toku trajanja sajma GAST 2018. Popust se odnosi na asortiman koji bude izložen na sajmu.

http://www.metalacposudje.com/