MAS plenum d.o.o. na sajmu GAST 2022

Augustiner-Bräu Wagner KG je najstarija postojeća pivovara u Münchenu s više od 690 godina tradicije. Povijest Augustiner-a seže još u 1328. godinu, kada su unutar zidina bavarskog samostana augustinski redovnici počeli proizvoditi svoje prvo pivo visoke kvalitete. Kroz povijest, pivovara je preživjela nacionalizaciju i nekoliko ratova, ne zaboravljajući nikad svoju filozofiju i ne dovodeći nikad u pitanje kvalitetu piva. Od 6 minhenskih pivovara, Augustiner-Bräu je “zadnja istinski Munchenska pivovara”, jer je posljednja koja je i dalje ostala nezavisna i u obiteljskim rukama.

Pivovara je čvrsto temeljena na tradiciji i kvaliteti i ne pridaje veliku važnost marketingu. Štoviše, najpoznatije i najomiljenije Münchensko pivo “Lagerbier Hell” već se više od 20 godina prodaje s istim, neredizajniranim etiketama, u “tradicionalnim”, smeđim bocama, bez reklama i promocija. Također, Augustiner-Bräu ne proizvodi bezalkoholna piva ili bilo kakve kompromisne pivske mješavine, a slad za proizvodnju piva se i dan-danas tradicionalno priprema na podu, kao nekada u 19. stoljeću. Također, visokokvalitetna voda za proizvodnju piva se crpi iz vlastitog izvora s 230 metara dubine.

Zbog svega navedenog, marka “Augustiner” je odraz jedinstvene kvalitete s tradicionalnim minhenskim štihom, te pivovara koja diljem svijeta ima veliku sljedbu štovatelja.

Ekskluzivni zastupnik pivovare Augustiner-Bräu za Republiku Hrvatsku je tvrtka MAS plenum d.o.o. iz Rijeke. www.masplenum.hr

Tijekom sajma GAST, tvrtka MAS plenum d.o.o. će predstaviti cijeli asortiman pivovare , a 4 najobrtajnija piva će biti predstavljena i u točenom izdanju:

  • AUGUSTINER LAGERBIER HELL
  • AUGUSTINER EDELSTOFF
  • AUGUSTINER PILS
  • AUGUSTINER DUNKEL
  • AUGUSTINER OKTOBERFEST
  • AUGUSTINER MAXIMATOR
  • AUGUSTINER WEISSBIER

Osim predstavljanja samog asortimana pivovare, vršit ćemo i edukacije o upravljanju sistemom za točenje i njegovom održavanju, te pravilnom točenju i serviranju piva.

Za sve zainteresirane ugostitelje i druge HoReCa partnere, pripremili smo posebne aranžmane i pakete za ulistanje Augustiner piva u asortimane, te vas sve pozivamo da nas posjetite na našem štandu!