Gast 2017, Manna, Horeca

Manna na GAST 2017: Proizvodnja smrznutih pekarskih proizvoda

GAST 2017, Manna, HorecaTvrtka MANNA d.o.o.  se bavi proizvodnjom smrznutih pekarskih proizvoda od kvasnog lisnatog tijesta koji su odmah spremni za pečenje te svojom praktičnošću i jednostavnom pripremom olakšavaju svakodnevni život čovjeka.

Mlada smo tvrtka koja djeluje 16 mjeseci, a osnovali su ju i vode mladi ljudi do 30 godina koji su spremni na suradnju prema potrebama kupca .

Svoje poslovanje započeli smo sredinom 2015. godine kad smo na tržište plasirali vlastitih pet proizvoda za maloprodajne lance te dvadesetak vrsta proizvoda za HoReCa program. Danas svoje proizvode plasiramo u preko 300 prodavaonica u RETAIL segmetu te u nekoliko hotela u Hrvatskoj za HoReCa program.

Premium proizvodi tvrtke MANNA nastavak su uspješnog plasiranja dosadašnjih smrznutih proizvoda koji se nalaze na tržištu. Težeći još boljoj kvaliteti i jednostavnosti pripreme tvrtka je plasirala vlastiti brend De Lun proizvoda koji omogućavaju laku pripremu toplih i hrskavih kroasana za cijelu obitelj.

GAST 2017, Horeca, MannaProizvodi su spremni za pečenje odmah, a rađeni su po tradicionalnoj domaćoj recepturi, bez dodatnih aditiva i konzervansa te tako svojim oblikom i okusom podsjećaju na mamine ili bakine. Idealni su jer se brzo pripremaju, za njih je potrebno samo kratko odmrzavanje i pečenje u roku desetak minuta, a svojom  hrskavošću i neodoljivim mirisom zadovoljit će svačije nepce.

Uz naše standardne proizvode (croissante, štrudlice, jastučiće, gužvarice) u mogućnosti smo proizvesti sve oblike od lisnatog tijesta uz mogućnost izbora nadjeva (čokolada, vanilija, marelica, višnja, svježi sir, šunka, šumsko voće, kokos-vanilija) i mogućnost izbora gramaže (30g, 40g, 50g, 70g, 90g,)

Naša tvrtka radi po principu: “VI KREIRATE SVOJ PROIZVOD – MI PROIZVODIMO” te Vam tako nudimo mogućnost da sami izaberete oblik proizvoda, vrstu nadjeva i/ili težinu koja najbolje odgovara vašim potrebama.

Proizvodnja koja se bazira na vlastitom odabiru proizvoda koji kupac želi pokazala se odličnim načinom da zadovoljimo potrebe svih pa tako proizvodimo s manjim ili većim udjelom margarina, GAST 2017, Horeca, Mannašećera ili soli, ovisno o potrebama. Na ovaj način svoje proizvode plasiramo u hotelske lance te ostale oblike prehrambene djelatnosti koje koriste ovakvu vrstu programa.

Ipak, najveći udio u našoj ponudi bazira se na proizvodnji KROASANA koji svojom kvalitetom i slojevitom struktorom daju vrhunski proizvod.

Naši proizvodi za HoReCa kanal pakirani su u kartonska pakiranja (2 x 5 kg). Dostavljamo proizvode franco skladište kupca, isporuka proizvoda 1x tjedno.

http://www.manna.hr/