MAJUR HOTELSKI SERVIS na SAJMU GAST 2024

Misija Majur Hotelskog Servisa je pratiti trendove i inovacije u svijetu hotelske industrije, usmjerene na održivi razvoj i ulaganja u alternativne materijale kao i u prirodne kozmetičke formulacije. U ponudi imamo proizvode kreirane od prirodnih baza, eteričnih ulja i visokokvalitetnih parfema. Distributeri smo svjetskih brendova u suradnji sa principalom La Bottega te surađujemo na kreiranju prirodnih  linija sa domaćom tvrtkom Magdis d.o.o.

Shodno trendovima Majur će se na sajmu dodatno fokusirati na ponudu održivijih rješenja u obliku invisible dispenzera koji predstavljaju današnje trendove u hotelijerstvu te su se pokazali kao dobra zamjena jednokratnoj ambalaži. Kao dodatnu alternativu i dodatak našem portfoliju predstaviti ćemo aluminijske tubice (koje se mogu reciklirati nebrojeno puta bez gubitka svojstva i kvalitete), a koje zajedno u kombinaciji sa dispenzerima čine odličnu mix and match kombinaciju.

Također predstavljamo naš ECO komplementarni program i ECO papuče dizajnirane od ekoloških prihvatljivih materijala.

Komplementarni setovi za kupaonice uključuju sve ono što bi gostu moglo nedostajati tijekom boravka: četkice i pasta za zube, higijenske vata, set za šivanje pa do četke za kosu i seta za brijanje. Kolekcija je izrađena od održivih materijala poput 100% recikliranog papira, kartona te kukuruzne plastike.