LEMIA – EKSPERT ZA KEMIJSKO ČIŠĆENJE I PRANJE TEKSTILA na SAJMU GAST 2024

Tvrtka Lemia d.o.o. predstavit će se na sajmu GAST 2024. s najnovijim tehnološkim rješenjima u industriji pranja i kemijskog čišćenja. Predstavit ćemo najnovije tehnologije i inovativne procese na uređajima i strojevima visokih performansi, dizajnirani da koriste manju potrošnju energenata i kemikalija. Osim perilica i sušilica rublja, strojeva za ručno i ravno glačanje tekstila te svih primarnih strojeva namijenjenih ovoj struci, prezentirat ćemo suvremene tehnologije i koncepte pranja i kemijskog čišćenja od specijaliziranih deterdženata i aditiva do kolica za transport rublja i potrošnog materijala.

Uz iskustvo od preko 30 godina u sektoru pranja i kemijskog čišćenja, ističemo našu glavnu prednost i snagu: prilikom prodaje strojeva i sredstava nudimo savjetodavne usluge vezane uz primjenu istih i/ili edukaciju u našim pogonima gdje su u primjeni strojevi i sredstva koje nudimo.

Svim posjetiteljima koji se odluče za kupnju za vrijeme trajanja sajma odobravamo posebne popuste, a za izložbene artikle imat ćemo posebne cijene.

Veselimo se vidjeti vas na našem izložbenom prostoru!