LEDO – generalni sponzor sajma GAST 2024: Sladoled King je zadovoljstvo od prvog do posljednjeg zalogaja!

Poznati ‘kvrc’ bogatog sloja hladne čokolade, ispod koje se krije neki od kremastih, bogatih okusa Kinga trenutak je koji svaki potrošač u Hrvatskoj (a i šire) poznaje i u njemu uživa.

King je – najjednostavnije rečeno – zadovoljstvo od prvog do posljednjeg zalogaja.

Zahvaljujući širokom asortimanu inovativnih proizvoda u različitim pakiranjima, idealnima za raznovrsne trenutke uživanja, King već niz godina opravdano uživa kraljevsku titulu među sladoledima i povjerenje potrošača.

Ova priča o neutaživoj želji za slatkim strastima počela je King Classic sladoledom koji je na hrvatsko tržište, i to na velika vrata, ušao još 1995. U međuvremenu, tijekom više od dva desetljeća, lansirano je preko 30 jedinstvenih i do tada nespojivih kombinacija okusa koje su odmah pronašle put do srca potrošača.

Najpoznatiji kao sladoled na štapiću, kojeg već prema silueti prepoznaje svaki ljubitelj sladoleda, King je danas dostupan i u obliku raskošnih korneta.

Svi King okusi iznimno su popularni, jer izabrati King znači prepustiti se istančanim okusima i finim teksturama kakvi se ne nalaze niti u jednom drugom sladoledu. Upravo zbog inovativnih okusa beskompromisno kreiranih isključivo od premium sastojaka, ne čudi što su King sladoledi postali simbol vječne vrijednosti koja ne podliježe prolaznim trendovima.

King stalno podsjeća potrošače da je sasvim u redu biti odvažan i pokazuje kako i za velike i male životne stvari nije uvijek potrebno slijediti utabana pravila, već stvarati svoja vlastita i jednostavno uživati u životu, na što najbolje podsjeća King komunikacijska platforma #breakingrules.

https://www.ledo.hr/