GAST 2017, Pekarstvo, Laminator

Laminator na GAST 2017: Desna ruka u pekarskoj industriji

Laminator je osnovan 1997. kao odgovor na potrebu tržišta pekarske industrije. U kratkom vremenu postao je jedan od priznatih dobavljača u području pekarstva.

GAST 2017, LaminatorLAMINATOR se stručno, brzo i učinkovito bavi s različitim pitanjima kao što je dobivanje optimalne cijene, savjetovanje pri opremanju, itd.

Jedinstvena politika LAMINATOR-a je savjetovanje svojim klijentima o tome gdje i kako postići najbolji mogući odnos cijene i kvalitete. Ovakvo transparentno poslovanje od koje imaju koristi klijenti i LAMINATOR, čija nagrada je lojalnost klijenata i uvažavanje LAMINATOR-a za njegovu otvorenost i iskrenost.

Laminator surađuje sa svojim klijentima, malim i velikim, i pomaže im postići najbolje performanse. Laminator se odlikuje mnolikim iskustvom, širinom i raznolikosti ponude, s mogućnošću da na terenu ostvari nova rješenja, a sve to zahvaljujući znanju o različitim sektorima pekarskog tržišta i tržišne dinamike. Laminator ima znanja i posjeduje rješenja za sve potrebe pekarske industrije.

www.laminator.hr