Kompanija Stanić na sajmu GAST 2022-uz širok asortiman sladoleda

Kompanija Stanić osnovana je prije 28 godina u Zagrebu i danas je jedna od vodećih distributera prehrambenih proizvoda plus i minus režima hlađena. Uz široki asortiman visokokvalitetnih proizvoda i kompletnu uslugu logistike podržanu snažnom distribucijskom mrežom, glavne odrednice poslovanja su i vlastiti pogoni za rezanje i pakiranja hrane te vlastiti maloprodajni lanac – Diskont Stanić.

Na 26. međunarodnom GAST sajmu kompanija Stanić predstavit će svoju široku paletu sladoleda vodećih svjetskih brandova – Mars, Snickers, Milka, Oreo, Toblerone, Kit Kat, Häagen-Dazs, Monte, ali i ugostiteljskih sladoleda La Cremeria. Sladoledni asortiman obuhvaća čak 100 različitih vrsta omiljenih ljetnih slastica, čime Stanić d.o.o. dokazuje poziciju jednog od vodećih distributera sladoleda u Hrvatskoj.

Neki od noviteta koji će biti predstavljeni na sajmu su: sladoled Snickers Crisp prutić, Häagen-Dazs sladoledi na štapiću, Nuii Nestle sladoledi na štapiću i po prvi puta na hrvatskom tržištu Monte sladoledi, koji dolaze u tri oblika kornet, štapić i čašica. Otkrijte  slatki svijet sladoleda na www.sladoledi.hr

Bez obzira da li se pitate kako proširiti svoje poslovanje ili kako ostvariti bolju ponudu i veću zaradu, rješenje je vrlo jednostavno! S prepoznatljivim sladoledima vodećih svjetskih brandova ne možete pogriješiti!

Mi, kao ni vi, ne možemo zamisliti ljeto bez dobrog sladoleda, stoga nas posjetite na Gast sajmu od 16. do 19. ožujka. Za sva pitanja obratite se na: info@sladoledi.hr

Osim sladoleda, kompanija Stanić pripremila je i niz kvalitetnih HoReCa proizvoda za nadolazeću sezonu. Potražite vrhunske umake,  sireve, suhomesnate proizvode, smrznuto voće i povrće, pommes frites, roštilj program i još puno toga.