KOFEIN PLUS d.o.o. predstavlja CREMOSO – kavu osmišljenu za mediteransku ukus

KOFEIN PLUS d.o.o. mlada je tvrtka osnovana 2017. godine u Biogradu na Moru. Bazirani na glavni proizvod ORO CAFFE kao uvoznik i distributer za RH uspijevamo dokazati kvalitetu ORO CAFFE branda i nastavljamo osvajati tržište. ORO CAFFE srl pržionica je kave iz Italije, Tavagnacco – Udine. Stefano Toppano i Chiara De Nipoti 1987. godine su, zahvaljujući nizu slučajnih okolnosti, preuzeli vrlo mali pogon za prženje i kušanje kave u provinciji Udine, prodajući samo privatnoj klijenteli. To je bio početak stvaranja branda pržene kave ORO CAFFE. Sve do danas uspješno posluju kako na talijanskom tako i na drugim tržištima, kao što su Sjeverna Amerika, Bliski istok, Azija. ORO CAFFE kava se izvozi u preko 40 zemalja svijeta.
Usprkos skromnim počecima ORO CAFFE danas posluje iz poslovne zgrade od 2400 m2, gdje su smješteni uredi, laboratorij, skladište i najmodernija oprema za prženje kave. ORO CAFFE je jedan od najbrže rastućih brandova u Italiji.
Uz već tradicionalne mješavine kave na Sajmu GAST 2020 tvrtka KOFEIN PLUS d.o.o. predstavit će i novu mješavinu kave CREMOSO, osmišljenu posebno za mediteranski ukus i tržište, a posjetiteljima ćemo ponuditi i kupone za web shop s 20% popusta na ORO CAFFE.

KOFEIN PLUS d.o.o.