Kärcher – tržišni lider na području čišćenja predstavlja proizvode na Sajmu GAST 2020 uz popust do 35% na određene eksponate

Inovacija jest i ostaje najvažniji faktor rasta, a Kärcher će, kao lidera na svjetskom tržištu za tehniku čišćenja i u budućnosti karakterizirati izumiteljski duh, vrhunski rezultat i inovativna rješenja problema.
U korištenju pare, Kärcher je otišao i korak dalje, s revolucionarnim uređajem za odstranjivanje žvakaćih guma. Kombinacijom pare i biološkog sredstva za čišćenje, inovativni parni čistač SGG 1 (baterijski uređaj za nošenje na leđima) brzo i lako odstranjuje osušene ostatke žvakaće gume.
Ove godine Kärcher izdvaja baterijski stroj za ribanje i usisavanje sa sjedalom B 150, kompaktno rješenje za površine od 5000 do 10 000 m². B 150 ima 2 valjkaste četke radne širine 90 centimetara, kao i pogon na sve kotače za najbolju trakciju u zavojima i na usponima. Zahvaljujući FACT funkciji moguće je prema potrebi namjestiti brzinu četki u 3 stupnja. Sve postavke moguće je namjestiti na velikom zaslonu u boji. Jednostavno rukovanje osiguravaju EASY-Operation prekidač kao i komandni elementi u boji. Prava pristupa praktično se dodjeljuju putem KIK sustava – za najbolju zaštitu od pogrešnog rukovanja, eco!efficiency stupanj smanjuje buku, kao i potrošnju vode/energije. Sustav ispiranja spremnika osigurava jednostavno, higijensko čišćenje spremnika prljave vode. Standardno uključena Auto-Fill funkcija omogućuje učinkovito punjenje spremnika svježom vodom.


Za jubilarni 25. međunarodni sajam GAST 2020 Kärcher je pripremio do 35% popusta na određene sajamske eksponate. Kärcher, tržišni lider na području čišćenja u domaćinstvu i industriji, kapitalizirao je Superbrands status za 2019/2020 godinu. Danas je Kärcher globalna tvrtka specijalizirana u području čišćenja, sa 632 aktivna patenta prisutna u više od 70 zemalja s vlastitim predstavništvima i preko 800 Kärcher Centara u čitavom svijetu.

Kärcher d.o.o.