KARACHER d.o.o na SAJMU GAST 2024

Pripremite se za turističku sezonu na vrijeme uz Kärcher, sinonim za visoke performanse, kvalitetu i inovacije širom svijeta. Kao stručnjaci u čišćenju koji postavljaju standarde, Kärcher nudi izvanredna rješenja za hotelsku i ugostiteljsku industriju, oblikujući čistoću kao prvi dojam koji gosti stvaraju o hotelu ili ugostiteljskom prostoru.

Na 28. međunarodnom sajmu GAST 2024., predstavit ćemo inovativne i učinkovite proizvode poput strojeva za ribanje i sušenje, usisavača, uređaja za ekstrakciju i sušenje te parnih čistača. Ti proizvodi kombiniraju vrhunske performanse, ekološku osviještenost i moderni dizajn u klasičnom antracitu, čineći ih neupadljivim, efikasnim i tihim poput šapta.

Najavljujemo da smo za posjetitelje sajma GAST 2024. pripremili posebne aranžmane i popuste kako bismo ih potpuno opremili za nadolazeću turističku sezonu. Kärcher ne samo da nudi vrhunske proizvode, već i prilagođene pakete koji odražavaju našu predanost podršci hotelima i ugostiteljskim objektima u stvaranju nezaboravnog iskustva za goste.

Dočekajte goste sa stilom, uz pouzdane, inovativne i ekološki odgovorne proizvode koji će zadovoljiti najviše standarde čistoće i higijene. Želite li postaviti pitanja o našim novitetima, istaknutim proizvodima ili posebnim ponudama, s radošću vas pozivamo da nas posjetite na našem štandu na 28. međunarodnom sajmu GAST 2024., jer s Kärcherom čistoća nije samo posao – to je naša strast.