JEDINI HRVATSKI PROIZVOĐAČ SLAMKI IZLAŽE NA GASTU

 

 

elmag

Na ovogodišnjem 19.Međunarodnom sajmu GAST2014,izlagati će niz novih i zanimljivih proizvodnih tvrtki. Među takve tvrtke koje na tržište plasiraju proizvode koji su specifični za industrijski razvijenije zemlje poput Kine ili drugih industrijski vodeći zemalja u svijetu, spada i tvrtka Elmag iz Ludbrega.

 

Elmag distribuira jednokratni potrošni materijal za ugostiteljstvo, a zanimljiv je između ostalog što je   jedini proizvođač slamki iz Hrvatske. Najzanačniji proizvodi ove tvrtke su slamke za piće kao hrvatski proizvod,”Snack Bag” vrećice za sendviče kao novost na hrvatskome tržištu,čaše TO GO koje su  među najkvalitetnijim a na tržištu. Elmag je  osnovan pod kraj 1994.godine

 

A trenutačno na tržište plasira širok spektar  jednokratnih higijenskih  proizvoda vrhunske kvalitete namjenjenih  za gastronomiju, trgovine, bolnice i industriju živežnih namirnica. Uvoznik  je distributer za nekoliko vrlo cijenjenih europskih proizvođača u svojoj branši.

 

Razgranata distributivna mreža i vlastita logistika osigurava brzu isporuku proizvoda do kupaca što Elamag čini cijenjenim i pouzdanim partnerom.