Inkerpor – moderno posuđe koje inspirira i pruža nezaboravan doživljaj

Moderno dizajnirano kuhinjsko posuđe upotpunjuje vizualni doživljaj svakog spremljenog jela i podiže razinu ugostiteljske usluge, a kad se obrok obogati ukusnom kavom posluženom u zanimljivo dizajniranim šalicama, uspomena koju gost ponese, postaje nezaboravna.

Upravo takvo posuđe, koje svaki obrok čini čarobnim, a svaku kavu neponovljivom te koje svojim dizajnom – modernim i tradicionalnim bojama i oblicima – inspirira na osmišljavanje originalnih i ukusnih obroka za oči i nepce, s pečatom 60-godišnje tradicije i visoke kvalitete, proizvodi Inkerpor d.o.o. Zaprešić, izlagač na sajmu GAST Pro 2015.

Tvrtka je 2010. godine preuzela proizvodni program i tržište porculanskog posuđa od tvrtke Inker d.o. o. čija tradicija proizvodnje porculanskog posuđa u ovoj tvrtki datira iz daleke 1953.godine. Inače, Inkerpor d.o.o., u vlasništvu je španjolske tvrtke Porvasal S.A., renomiranog proizvođača porculana, čiji asortiman Inkerpor također prodaje na svojim tržištima. Cjelokupnim svojim asortimanom snabdijeva ugostiteljske objekte, hotele, bolnice i kućanstva u Hrvatskoj i svijetu, a izvozi više od 70 posto svoje proizvodnje. Posebno je poznata proizvodnja šalica i tanjurića za potrebe brojnih pržionica kave u zemlji i diljem svijeta.

nasl_slika_12-porculan-1

www.porvasal.es

http://www.inkerpor.hr/