IBCI s partnerima na sajmu GASTPro: ‘Bavimo se kompletnim opremanjem hotela, apartmana i stanova’

Tvrtke NIRS i Textor prezentiraju svoju ponudu na zajedničkom štandu u Spaladium Areni

Na jednom od štandova GASTPro sajma, izlagači su i tvrtka IBCI sa svojim partnerima Textor, NIRS, Conti marketing i D-Color.
– IBCI se bavi opremanjem hotela, apartmana, kao i privatnih stanova i to prije svega prodajom namještaja, ali u suradnji s našim partnerima mogući su i ostale stvari vezane uz opremanje od početka pa do kraja – kazala nam je Silvana Pivčević, direktorica tvrtke.
IBCI ima sjedište u Splitu, izložbeni salon nalazi se u Spinutu, na adresi Lučica 4, a direktorica Pivčević je posebno istaknula jedan proizvod.
– Riječ je o talijanskom proizvodu, a radi se o krevetu koji se iz dvosjeda pretvara u pravi krevet, a ujedno je i ormar. Zahvaljujući tome, prostor od cca 15 kvadrata, može postati studio apartman – kazala je Pivčević.
IBCI-ijev partner NIRS bavi se prodajom sitnog inventara za ugostiteljstvo, radi se o širokom rasponu artikala namijenjenom za HORECA tržište.

– Imamo više od 20 godina iskustva, a osim navedenog, proizvodimo i tekstil po mjeri – radnu odjeću, nadstolnjake… Koncept je takav da u NIRS-u možete kompletno opremiti svoj objekt, pa u ponudi imamo i potrošni materijal, madrace, namještaj po mjeri – kazao nam je Karlo Čizmić, voditelj uvoza-izvoza i nabave, te prodajni predstavnik u ovoj tvrtki, koja se nalazi na Dračevcu.

Textor je također jedan od partnera…
– Bavimo se trgovinom i proizvodnjom tekstila za opremanje objekata i domaćinstava – hotela, hostela, apartmana, brodova, ustanova i drugih objekata. Okupljamo tim s dugogodišnjim iskustvom na području tekstilne industrije – kazala nam je Tončica Baković, prodajni savjetnik u tvrtki Textor, čija se maloprodaja nalazi u Lovretskoj ulici, odmah pokraj hotela Globo, dok je veleprodajna jedinica smještena na Kopilici.

http://dalmatinskiportal.hr/vijesti/ibci-s-partnerima-na-sajmu-gastpro-bavimo-se-kompletnim-opremanjem-hotela–apartmana-i-stanova-/8422