I.T Graf na sajmu GAST 2020 predstavlja nove tehnologije texflex, ecodomes i 3d naljepnice

Kroz 30 godina poslovanja izgradili smo s vremenom veliku i kvalitetnu prodajnu mrežu gdje poslujemo s preko 5 000 tvrtki na cijelom teritoriju Republike Hrvatske i šire, otvoreni smo daljnjem širenju i jačanju tima vlastite prodajne mreže. Kontinuiranim ulaganjem u znanje naših radnika, uvođenjem novog sustava proizvodnje, praćenjem novih tehnologija i implementacijom istih u naš proizvodni proces stvaramo kvalitetne i atraktivne proizvode te time činimo zadovoljne klijente.
I.T.Graf 2019. godine započeo je 3 projekta koje sufinancira EU za veću konkurentnost na domaćem i stranom tržištu što našu tvrtku diže na novu razinu. Uvođenjem novog sustava postajemo jedni od vodećih na našem tržištu s proizvodnjom proizvoda visoke kvalitete u još kraćem roku.
Osim nacionalnom tržištu okrećemo se i u velikom smjeru na međunarodno tržište, jer su naš omjer kvalitete i cijene novih tehnologija (texflex, ecodomes i 3d naljepnice), koje proizvodimo, inovativne i prepoznate i izvan naših granica. Nove tehnologije texflex, ecodomes i 3d naljepnice moći će se razgledati i na 25. međunarodnom sajmu GAST 2020.
Svi posjetitelji koji dođu na naš štand dobit će prigodan promotivni poklon I.T.Graf-a, a samo 20 najbržih će dobiti i 10% sajamskog popusta na narudžbu.

I.T. Graf d.o.o.