Hrvatski proizvod ABSmartKiosk – rješenje za brzi check-in i check-out gostiju na Sajmu GAST 2020

Samouslužni terminal ABSmartKiosk rješenje je za brzi check-in i check-out gostiju hotela razvijeno u Alarm automatici. Omogućava provjeru dokumenata, izdavanje kartica kontrole pristupa u sobe i plaćanje troškova, a može se koristiti i za reklamiranje dodatnih ponuda za goste te kupnju ulaznica ili vaučera za odabrane događaje.
Osnovna funkcija SmartKioska je izbjegavanje gužve na recepciji prilikom prijave i odjave gosta, a u skladu s obaveznom procedurom njegove identifikacije. To je posebno važno mlađim gostima, koji su navikli svoje potrebe rješavati putem aplikacija, odmah i bez ikakvog čekanja u redu na recepciji hotela ili kampa, kako bi prijavili svoj dolazak, rezervirali neki sadržaj u ponudi ili platili račun za smještaj i sadržaje koje su koristili. Terminal je integriran s recepcijskim softverom te su svi podatci o dolasku gosta i izdanim karticama odmah vidljivi na recepciji, a na terminalu su vidljivi svi podatci o rezervacijama. Na terminalu je moguće plaćati kovanicama / novčanicama te karticama banke po izboru. Riječ je o hrvatskom proizvodu koji se može u potpunosti prilagoditi potrebama korisnika.
Osim SmartKioska na izložbenom prostoru Alarm automatike na sajmu GAST (štand 35) bit će predstavljena i razna specijalistička rješenja za hotele, kampove i druge smještajne objekte – za automatiziranu kontrolu ulaza vozila putem LPR kamera, IP videonadzora, protuprovale za mjenjačnice, evidencije radnog vremena i kontrole pristupa integrirane sa sustavom pametnih soba, dojave požara integrirane s odimljavanjem, panik rasvjetom i evakuacijskim razglasom, integracije tehničkih sustava…

Alarm automatika d.o.o.