HORA NA SAJMU GASTPro- GARANCIJA PRIVATNOSTI IZA ZAKLJUČANIH VRATA

Koliki god privjesak za ključ hotelske sobe ili apartmana prikačili, uvijek postoji mogućnost da se izgubi ili zagubi među drugim stvarima, ali kada je u pitanju kartica, stvari se bitno mijenjaju jer ona pronalazi svoje mjesto u novčaniku ili torbici koje najviše čuvamo, pa je i mogućnost gubitka svedena na minimum. Gostu je to vrlo važno jer ga štedi brige, dodatnih procedura i gubitka vremena.

Sustavi za kartično zaključavanje svih vrsta objekata, poduzeća za graditeljstvo, trgovinu i tehničku zaštitu HORA d.o.o. iz Zagreba, najpouzdaniji su za male, srednje i velike hotele te privatne apartmane i pansione. Korištenje sustava je vrlo jednostavno za osoblje hotela jer se kartica gosta programira odmah po dolasku gosta.

To znači programiranje kvaka prema objektima i katovima, otvaranje RFID karticom, programiranje kartica za goste s vremenskim ograničenjem obzirom na boravak gosta te mogućnost izrade svih tipova kartica za osoblje (recepcioner, sobarice, tehnička služba).

Za korištenje HORA sustava za kartično zaključavanje, nije potrebna dodatna električna instalacija, a postoji i mogućnost korištenja kartice gosta za uključivanje električnih trošila u sobi putem odlagača kartice. Uz to, bilježi se posljednjih tisuću otvaranja te postoji upozoravajući alarm nezatvorenih vrata. HORA sustav nudi sigurnost.

HORA d.o.o, www.hora.hr, hora@hora.hr, Nova Ves 78, 10000 Zagreb, tel: 01 4666 300

Naš tim vas očekuje!