Hip na GAST 2019 – distribucija mjernih i regulacijskih uređaja

Tvrtka Hip d.o.o. bavi se distribucijom mjernih i regulacijskih instrumenata (uređaja), te servisiranjem istih, diljem Hrvatske već 25 godina. Mjerni instrumenti su izuzetno specifičan proizvod koji je prvenstveno namjenjen određenim pravnim i fizičkim osobama.

Mjerni instrumenti iz naše ponude imaju primjenu u prehrambenoj industriji, naftnoj industriji, kemijskoj industriji, petrokemijskoj industriji, farmaceutskoj industriji, elektroprivredi, ugostiteljstvu, industriji za preradu drveta, te su standardna oprema mnogih laboratorija. To su instrumenti za mjerenje tlaka, strujanja, protoka, temperature, vlage, svijetlosti, broja okretaja, za analiziranje dimnih plinova, te mnogi dugi.

Usavršavamo se u Hrvatskoj te izvan Hrvatske i držimo korak sa kompanijama s kojima surađujemo kako bi bili što konkurentniji na sve zahtijevnijem tržištu. Moramo napomenuti da svi naši mjerni instrumenti imaju sve neophodne ateste, te da su izrađeni po najvišim standardima, a kontinuiranim i profesionalnim usavršavanjem i razvijanjem pratimo trendove u tehnologiji.

Naši su ciljevi poslovnim partnerima osigurati adekvatne uređaje i njihov servis u najkraćem mogućem roku, te osposobiti ih prema individualnoj potrebi i ponuditi eventualno potrebnu edukaciju.

Kako ne bi puno pričali sami o sebi, naše reference su naša najbolja reklama, zbog toga Vam preporučujemo da, uz pregled proizvoda koje imamo u našoj ponudi, pogledate našu referentnu listu poslovnih partnera na našoj WEB stranici.

Sa osobitim poštovanjem,

Direktor:

Željko Perić

www.hip.hr