Hennlich na GAST 2019 – industrijska tehnika

Osnovna djelatnost društva je prodaja, montaža i servis industrijskih proizovoda – pumpi i armatura, visokotlačnih strojeva za čišćenje i odštopavanje odvodnih cijevi i kanalizacije, opreme za vodovode i kanalizaciju, sustava za linearno kretanje, energetskih lanaca, ležajeva, teleskopskih zaštita, centralnih sustava za podmazivanje, elemenata mjerne i regulacijske tehnike, električnih grijača, itd. (više informacija saznajte na www.hennlich.hr). HENNLICH industrijska tehnika je članica HENNLICH GRUPE, koja djeluje u 22 zemlje srednje i istočne Europe, sa tradicijom dugom preko 90 godina. Društvo posjeduje certifikat ISO 9001:2015, ISO 14001:2004 + AC 2009. Prodajni asortiman sastoji se od više od 30 proizvodnih grupa renomiranih njemačkih, austrijskih i švicarskih proizvođača.

Na ovogodišnjem sajmu GAST 2019 predstavit ćemo najnovije visokotlačne strojeve za čišćenje i odštopavanje odvodnih cijevi & kanalizacije nizozemske tvrtke Rioned. Sa više od 60 godine tradicije, Rioned je europski tržišni lider u području čišćenja odvodnih cijevi i kanalizacije, čiji je proizvodni program u potpunosti prilagođen potrebama tržišta, a strojevi su jednostavni za rukovanje.

U našoj ponudi pronađite:

  • Spiralne strojeve za čišćenje odvodnih cijevi
  • Visokotlačne strojeve za čišćenje odvodnih cijevi i kanalizacije
  • Kombinirane strojeve za odštopavanje i usisavanje
  • Sustave za detekciju i praćenje

Više informacija pronađite na našem webu: https://www.hennlich.hr/proizvodi/oprema-za-ciscenje-odvodnih-cijevi-i-kanalizacije-11165.html

Svim posjetiteljima našeg štanda na sajmu GAST 2019, odobravamo popust od 10% na sve proizvode iz asortimana strojeva za čišćenje & odštopavanje odvodnih cijevi i kanalizacije*!

*Ispunite naš kupon za popust koji ćete dobiti prilikom posjete našeg štanda te ostvarite popust od 10%!

www.hennlich.hr