• hr
Hagleitner, GAST 2018

HAGLEITNER na Gast 2018: Veliko čišćenje? Sitnica!

Inovacija u higijeni – Mi smo Vaš partner u svim područjima profesionalne higijene, bilo da se radi o dozirnom sistemu, bezdozirnim dozatorima, sredstvima za čišćenje i dezinfekciju kupaonice, kuhinje, objektnoj ili higijeni rublja.

HAGLEITNER Vam savjetuje koncentrirati se. Zašto Vam to savjetujemo? I kakve veze to ima s čišćenjem?

Integral 2GO

Za HAGLEITNER koncentrirati se znači: smanjiti se. 2,6 l sredstva za čišćenje imaju mjesta u jednoj integral-2GO-patroni. Ali do 1.300 l otopine za primjenu izlazi potpuno automatski – na pritisak gumba. HAGLEITNER to zove: najprecizniji dozirni uređaj svoje klase. Jer integral 2GO precizno dodaje vodu iz slavine – na licu mjesta.

Koncentrirati se dakle znači: manji volumen transporta i volumena. Ali zato više održivosti: allround 2GO je snažno univerzalno sredstvo, active 2GO sredstvo za čišćenje kuhinje koje otklanja sve masnoće. Oba su sredstva odlikovana oznakom EU-Ecolabel i Austrijskom oznakom za zaštitu okoliša. Oba sredstva su dva od šest integral-2GO-koncentrata. Pomoću njih pokrivena su sva housekeeping-područja.

senseMANAGEMENT

Koncentrirati se znači također: sagledati ono bitno. Tu pomaže HAGLEITNER senseMANAGEMENT – s pametnim dozatorima. Javljaju u cloud kakvo je stanje. Kako ne bi nestalo sapuna niti papira. Kratka provjera na pametnom telefonu dovoljna je – i sve su informacije raspoložive – stanje punjenja, količine izdavanja i broj korisnika. U stvarnom vremenu.

septDISPLAY HOTEL

Koncentrirati se napokon znači: gostima ispuniti želje. Na primjer za higijenom ruku – čak i na putovanju. septDISPLAY HOTEL kao stvoren je za to. Jedna bočica sadrži 50 ml gela za dezinfekciju. Izgleda posebno dobro na recepciji hotela.

Sajamska akcija integral 2GO

U ovom setu na primjer:

Set allround 2GO: 1 x dozator integral 2GO

2 x allround 2GO (2,6 l)

http://www.hagleitner.com/hr/