Haby na sajmu GAST 2020 predstavlja svjetsku novost – stolni roštilj OFYR TablO uz atraktivne slavljeničke popuste

Haby na sajmu GAST 2020, uz već odlično prihvaćeni asortiman OFYR multifunkcionalnih roštilja i prateće opreme, uz ostale brojne novitete namijenjene privatnim korisnicima i profesionalcima, predstavlja svjetsku novost – stolni roštilj OFYR TablO.
Kompaktan. Elegantan.Efikasan. Tim riječima se najkraće može opisati ovaj jedinstveni stolni roštilj. Elegantni OFYR TablO omogućit će vam lijepe bezbrižne večeri u društvu obitelji i prijatelja. Bilo da uživate u povrću, mesu ili ribi priprema hrane na OFYR TablO stolnom roštilju je brza i jednostavna. Ploča za kuhanje od posebne legure lijevanog željeza promjera 40 cm idealna je za pripremu obroka za 2 do 6 osoba. Kao „pogonsko gorivo“ za OFYR TablO preporučuje se korištenje kokos briketa, jer su visoko kalorični, brzo razvijaju i dugo održavaju potrebnu temperaturu, ne stvaraju dim i neugodne mirise, te su 100% ekološki. OFYR roštilji predstavljaju potpuni doživljaj kuhanja i pripreme hrane na otvorenom prostoru u društvu prijatelja i obitelji. Iz širokog asortimana OFYR roštilja i prateće opreme možete izabrati elemente koji najbolje odgovaraju vašim željama i potrebama za kompletno opremanje vanjske kuhinje, na terasi ili u vrtu. Uživat ćete u jednostavnosti korištenja i pripreme svih vrsta jela na ploči za kuhanje i pečenje, izvornom okusu hrane, pravom doživljaju druženja na otvorenom prostoru uz vatru. OFYR roštilji su izuzetno jednostavni za korištenje i ne zahtijevaju gotovo nikakvo održavanje. Zahvaljujući bezvremenskom dizajnu, OFYR lijepo izgleda i dodatno oplemenjuje svaki prostor i kad ga ne koristite.
Na 25. međunarodnom sajmu GAST, Haby obilježava i 25 godina uspješnog poslovanja te povodom obje vrijedne obljetnice posjetiteljima omogućuje slavljeničke popuste u iznosu od 25 do 2.500 kn! Posjetite Haby – štand broj 51 – osjetite i okusite OFYR doživljaj i iskoristite slavljeničke pogodnosti!

Haby d.o.o.