Gradonačelnik SPLITA, Ivo Baldasar za sajam GASTPro

Ivo-Baldasar

Poštovani organizatori i izlagači,

Cijenjeni posjetitelji,

Dragi gosti,

Turizam i ugostiteljstvo gospodarske su grane koje pokreću razvoj Splita ali i cijele Hrvatske i u tom smislu svakako je naš grad idealan domaćin sajma koji je posvećen upravo industriji hotelskog i ugostiteljskog sektora.

Gast Pro će u danima koji su pred nama biti epicentar okupljanja profesionalaca, stručne i zainteresirane javnosti koji žele iz prve ruke dobiti uvid u aktualnu turističku ponudu i na vrijeme kvalitetno planirati ulaganja za nadolazeću, još uspješniju turističku sezonu.

Turistički i ugostiteljski uzlet nije nam se dogodio slučajno. On je rezultat temeljitog promišljanja, planiranja i praćenja trendova naših hotelijera i ugostitelja koji će sigurno na najbolji način iskoristiti sve mogućnosti sajma, kako za izmjenu profesionalnih iskustava tako i za sklapanje uspješnih poslova.

Osim što se izravno bavi ugostiteljstvom i turizmom, specijalizirani sajam Gast Pro i sam predstavlja razlog više za posjet našem gradu izvan ljetnih mjeseci i time pridonosi zajedničkom cilju produljenja turističke sezone. Sve je više razloga za posjet Splitu, a kvalitetno organizirani, bogati i sadržajni sajmovi, svakako su jedan od njih.

Čestitam organizatoru na predanosti i upornosti, uz želje za uspješnom organizacijom i postizanju poslovnih ciljeva, svim izlagačima želim uspješan i produktivan rad, a svim posjetiteljima korisne i ugodne trenutke na sajmu. Svima koji će povodom sajma doputovati u naš grad želim da spoje ugodno s korisnim uz srdačnu dobrodošlicu u šampionski turistički Split.

GRADONAČELNIK SPLITA

Ivo Baldasar