Golden Leaf Tours na Sajmu GAST 2020 predstavlja tri nezaobilazna proizvoda za vrhunski turizam

Golden Leaf Tours d.o.o. s radom je započela 2014. godine te smo se primarno bavili oglašavanjem i bukiranjem luksuznih villa i apartmana. Tijekom godina rada poslovanje nam se sve više baziralo na property management uslugama te ih trenutno imamo u Splitu, na Hvaru i u Stobreču. Razvijanjem poslovanja uvidjeli smo koji segmenti zahtijevaju napredak na obostrano zadovoljstvo, kako gostiju koji dolaze u apartmane, nas kao property manager-a, tako i vlasnika objekata. S tim u vidu počeli smo koristiti tehnologiju s ciljem da ona radi za nas i da gostima pruži jedinstveno iskustvo boravka u našim apartmanima i prije nego dođu u njih.
Ove godine na Sajmu GAST 2020 predstavit ćemo naša 3 proizvoda koja će postati nezaobilazna u ozbiljnom radu u turizmu. Prvi proizvod je Virtual Concierge usluga koja predstavlja osobnog concierge-a Vašim gostima, dostupnog 24 sata, a najvažnija značajka je da se pokreće glasom pomoću pametnog zvučnika.
Drugi proizvod je Matterport 3D Virtualna šetnja koja u današnje vrijeme predstavlja nezaobilaznu potrebu oglašavanja objekata na portalima za iznajmljivanje te za veći broj direktnih rezervacija.
Treći proizvod je Web za tren koji vlasnicima omogućava kreiranje vlastitih web stranica u kratkom roku. Za svoju web stranicu vlasnici mogu odabrati predložak koji im najviše odgovara te prezentirati svoj smještajni objekt.

Golden Leaf Tours d.o.o.