GAST 2017, Gluten free food

Gluten Free Food na GAST 2017: Certificirana hrana bez glutena i alergena

GAST 2017, Gluten Free FoodGluten Free Food d.o.o. je mlada obiteljska tvrtka sa sjedištem u Bolu na Braču, nastala na temelju iskustva ograničene i teško dostupne ponude hrane bez glutena. Nudimo usluge veleprodaje i maloprodaje certificiranih proizvoda bez glutena i alergena vodećih europskih proizvođača – naših partnera: njemačkog Seitz glutenfrei i nizozemskog Peak’s freefrom.

Seitz glutenfrei je najstariji proizvođač tjestenine u njemačkoj regiji Baden-Wuerttemberg, a od 1995. godine i jedini proizvođači bezglutenske tjestenine u Njemačkoj. Zbog pomno odabranih sastojaka i posebne kombinacije brašna, Seitz glutenfrei nudi daleko najkvalitetniju i najukusniju bezglutensku tjesteninu na europskom tržištu. Uz golemo iskustvo u proizvodnji bezglutenske hrane općenito, Seitz glutenfrei posebnu pažnju obraća na sigurnu proizvodnju, bez mogućnosti kontaminacije.

Peak’s freefrom je izbor br. 1 među brojnim nizozemskim proizvođačima certificirane hrane bez glutena i alergena. U širokom rasponu proizvoda nude iznimnu kvalitetu uz optimalnu cijenu GAST 2017, Gluten Free Foodproizvoda. Osim gluten i allergy free proizvoda linije Freefrom, Peak’s nudi i bogat asortiman organskih proizvoda iz linije Orga-Nice.

Rezultat naše suradnje jest ponuda raznolikog asortimana kvalitetnih gotovih proizvoda i sirovina koji su potpuna novost na hrvatskom tržištu.

Obratite nam se s povjerenjem, naš asortiman stalno se upotpunjuje u skladu s vašim zahtjevima i potrebama, a prilagodljivost kupcu cijenom i dostavom ono je što nas izdvaja od konkurencije.

www.glutenfreefood.hr