GAST 2022 humanitarna revija: Glumci i rukometaši, uz pomoć juniora Hajduka, kuhaju za korisnike udruge Most

Humanitarni aspekt sajma GAST, koji je u ovim izazovnim vremenima potrebniji nego ikad, tradicionalno ćemo istaknuti organizacijom Humanitarne revije “Poznati u kuhinji” Tommy by chef Fabricio Vežnaver. Revija će se održati drugog dana sajma GAST, u četvrtak 17. ožujka od 18:00 do 19:00 sati na GAST bini, a skuhani obroci bit će donirani splitskoj udruzi Most koja skrbi o beskućnicima.

Ove godine kuharske pregače i kape obući će glumci Ivan Baranović i Pere Eranović te rukometni veterani Drago Vuković i Petar Metličić, a ruke će im dati nekolicina juniora HNK Hajduk.

Od prvog dana svog postojanja, sajam GAST ima i humanitarni karakter, pa svake godine jedan od atraktivnih događaja s jednako atraktivnim sudionicima, posveti onima koji su na bilo koji način ugroženi u hrvatskom društvu i kojima je pomoć najpotrebnija.

Splitska udruga Most već godinama kroz svoje prihvatilište pomaže ljudima koji nemaju vlastiti krov nad glavom i čije su teške sudbine dovele do toga da im je potrebna pomoć dobrih ljudi i društva.