Generalni sponzor sajma GAST 2024: LEDO ugostiteljski sladoled

Kremaste teksture, bogatih, uravnoteženih okusa i vrhunske kvalitete Ledo sladoled je već desetljećima apsolutno prvi izbor sladoleda među hrvatskim potrošačima. Kad biraju Ledo sladolede potrošači znaju kako će dobiti kuglicu izrađenu od najkvalitetnijih sirovina, recepture koja ih neće iznevjeriti i okusa koji će ih oduševiti.

U ugostiteljskom asortimanu sladoleda Ledo pruža veliku širinu – čak 21 okus. Ledo okusi ugostiteljskog sladoleda dolaze u rasponu od klasičnih favorita kao što su čokolada ili burbon vanilija, preko izvrsnih voćnih, pa sve do okusa prepoznatljivih Ledo impulsnih sladoleda, kao što je Kontiki ili nagrađivani King Majestic.

Ugostiteljima je, osim činjenice da svojim gostima mogu ponuditi visokokvalitetni sladoled u kojem će zasigurno uživati, svakako važno i da Ledo ugostiteljski sladoled ima i dulji rok upotrebe proizvoda nakon otvaranja.

Raditi s Ledo sladoledima ne znači samo imati izvrstan proizvod u ponudi–  raditi s Ledo sladoledima znači i moći računati i na profesionalnu podršku Ledovih zaposlenika ukoliko za njom postoji potreba, te brzu i pouzdanu isporuku proizvoda.

Ledo ugostiteljski asortiman sladoleda dolazi u kadicama od 6 i 8 litara.

https://www.ledo.hr/