Generalni sponzor sajma GAST 2020: Roto dinamic ove godine predstavlja široku paletu svojih ekskluzivnih uvoznih programa

Riječ je o vodećem nacionalnom distributeru pića prema HoReCa kanalu, s uspješnim poslovanjem te konstantnim rastom i razvojem posljednjih 25 godina. U želji da ugostiteljima ponudi ne samo najbolju uslugu, nego i proizvode, Roto dinamic je ekskluzivni uvoznik nekoliko prestižnih internacionalnih brendova vina i žestokih pića iz artisan kategorije. Među vinarijama tu su Montes iz Čilea i Kaiken iz Argentine s vinima izuzetnog karaktera i kvalitete koja su odraz najboljeg s obje strane Anda, Jakončič vina iz susjednih Goriških brda u kojima se odražava stoljetna mudrost i raznolikost vinarstva prenošena generacijama, zatim Weingut Weszeli, vinarija kultnog austrijskog vinogorja Kamptal odakle dolaze elegantna i uravnotežena bijela vina najviše kvalitete, te Ronchi di Cialla, talijanska vinarija koja je stekla reputaciju na svjetskom tržištu kao jedan od najuglednijih proizvođača vina koja su primjerena za dugogodišnji razvoj u bocama, čak i po nekoliko desetljeća.

Od žestokih pića, predstavljamo kolumbijski Parce rum, rum visoke kvalitete rađen po recepturi bogotskih majstora izrade finih rumova iz pomno biranih i odležanih sastojaka.

U kategoriji omiljenog koktela u svijetu, Gina&Tonica, predtaviti ćemo autentične proizvode: Njemački Woodland Dry Gin, suhi gin koji je u kratko vrijeme osvojio brojne nagrade među kojima je i ona najboljeg gina na svijetu, Panarea Gin, botanički biser juga Italije koji se nalazi u samom vrhu talijanske produkcije finih ginova, te Alkkemist Gin – ultra premium španjolski gin unikatnog okusa i arome stvaran po biodinamičkim principima sa čak 21 biljkom koje se dodaju tijekom i nakon destilacije.

Kako bi svaki od ginova i u koktelu imao priliku zasjati, iz engleskog Devona dolazi Luscombe tonik, 100% prirodan, bez kemijskih okusa ili šećera. Okusi Luscombe tonika su čisti, svježi i idu ruku pod ruku s visoko kvalitetnim ginovima. Budući da imaju tako nevjerojatne prirodne okuse, također su ukusni i kad se piju sami.
Za ljubitelje mjehurića, iz vinarije Astoria u samom srcu DOCG zone Conegliano-Valdobbiadene, jednom od najljepših talijanskih vinogradarskih područja, stižu prosecca koja se danas prodaju u više od 100 zemalja diljem svijeta, a poslužuju u nekim od najekskluzivnijih restorana i wine barova.

Od srpnja 2019., svoj dosadašnji ekskluzivni asortiman, Roto dinamic proširio je za novi, pivski segment postavši glavni, ekskluzivni distributer za njemačke pivske brendove Erdinger i Stiftung za Hrvatsku.

Zbog zasluga i postignuća u razvoju kulture vina, pokretanju trendova i očuvanju vinske tradicije, Roto dinamic proglašen je veletrgovcem godine na Vinartu 2018. godine, a kao lider u distribuciji pića osim veleprodajne mreže razvija i maloprodajne diskonte pića idealne za sve kupce, ugostitelje i građane u potrazi za idealnim omjerom cijene i kvalitete.

Tijekom izlaganja na sajmu GAST, svi posjetitelji imati će mogućnost kušati proizvode, ljubitelji piva degustirati novu i poboljšanu Stiftung recepturu, posavjetovati se s našim prodajnim predstavnicim oko suradnje, te naučiti kako posluživati idealne mikseve popularnih pića.

Roto dinamic