Generalni sponzor sajma GAST 2019: Premis sladoledi

Kada posao postane vaša strast koju dijelite sa svojim kolegama tada oko sebe okupite tim koji ne pristaje na prosječnost i detalji postaju jako važni. Čitav tim dijeli istu viziju s velikim optimizmom i misli su usmjerene na ono što je zaista važno.

Kada cijena prestaje biti problem, a fokus se usmjeri prema izvrsnosti tada stvarate proizvod od najboljih sastojaka i kvaliteta postaje neupitna.

Kada vas pronađu partneri koji dijele istu strast tada nastaje izvrstan posao i zajedno dolazite do uspjeha godinama i godinama. Shvatite da je teži način, bolji način. Hvala Vam na tome.

Nastavimo zajedno rušiti granice, prelazeći sve barijere ispred nas jer samo tako možemo nastaviti naš put ka izvrsnosti. Strast je još tu, a obitelj povećana za Slovenske i Austrijske partnere koji nam se pridružuju u našem putovanju. Činjenica da je naša vizija prepoznata izvan granica Hrvatske posebno nas veseli i gura naprijed.

Sve naše inovacije godinama premijerno smo prezentirali na sajmu Gast koji je postao centralno mjesto druženja s našim partnerima. Prepoznali su nas u našim počecima i postali ključan partner sve ove godine. Zbog toga kao i do sada sve naše novitete predstavit ćemo upravo na Gast-u 2019. U današnje vrijeme jako je teško baš svake godine predstaviti nešto novo kada svi misle da je sve već viđeno. Upravo to nas čini posebnim i nećete vjerovati što smo sve pripremili za Vas.

Uz novitete pripremili smo Vam posebne popuste na opremu:

         Vitrine za sladoled i kolače – 35%

         Strojevi i oprema za proizvodnju sladoleda – 25%

Posjetite nas na sajmu GAST od 27.02.2019. – 02.03.2019. u Spaladium areni.

Premis sladoledi