GAST 2019. Mainardi Food, Dajna

Generalni sponzor GAST-a 2019: MAINARDI FOOD & DAJNA – zajedno donose vrhunske talijanske namirnice u Dalmaciju

Mainardi Food napokon dolazi i u Dalmaciju! Putem našeg partnera i distributera, Murterske tvrtke Dajna, od sada su naši premium brendovi osim u Istri, Rijeci i Kvarneru, Čakovcu, Varaždinu, Karlovcu i Zagrebu, dostupni i u cijeloj Dalmaciji.

Ne propustite naše zajedničko izlaganje na sajmu GAST u Splitu, od 27.2. do 02.03 2019 u Spaladium areni. Radno vrijeme sajma je od 09.30 do 19.00 sati, a mi se nalazimo na štandu 27.

Na sajmu ćemo prezentirati vrhunske proizvode za ugostiteljstvo i kvalitetne namirnice za kuhinje vaših hotela, restorana i barova. Predstaviti ćemo projekt napoletanske pizze sa vrhunskim sastojcima iz Napulja i regije Campagna, kao i održati natjecanje za najboljeg pizzaiuola sa bogatim nagradama. Svakodnevno ćemo organizirati cooking show i degustacije jela i pizze, degustacije vrhunskih talijanskih delikatesa, degustaciju bioloških vina, vrhunskih deserata, kao i razna druga zanimljiva događanja.

GAST 2019, Mainardi Food, Dajna

Neki od najzanimljivijih brendova koje ćemo prikazati i na kojima ćemo temeljiti organizaciju događanja su:

  • Premijera profesionalne linije vrhunskih svježih punjenih tjestenina Giovanni Rana koje će vam prezentirati njihov chef g. Flavio Gallotta
  • Vrhunski proizvodi renomirane tvrtke Greci koji će predstaviti svoje linije proizvoda ‘Prontofresco’ kao i relativno novu liniju premium proizvoda ‘Freschi di Cucina’. Ove proizvode će vam prezentirati renomirani talijanski chef, nositelj zvjezdice Michelin i hrvatski zet, g. Stefano Cosatini.
  • Napuljski mlin Caputo prezentira paletu vrhunskih brašna raznih namjena iz svoje ponude, a u suradnji sa APN – Udrugom Napoletanskih Pizzaiuola i njihovim pizza majstorima prezentira projekt napoletanske pizze koja je trenutno najzanimljiviji proizvod koje pizzerije nude u cijelom svijetu pa i Hrvatskoj.
  • Mozzarella fior di latte i mozzarella di bufala campana su dragulji iz ponude male obiteljske mljekare Euro Iovine iz okolice Napulja, a proizvode ih isključivo od kravljeg i bivoljeg mlijeka iz regije Campagna.

Uz navedeno ćemo prezentirati vrhunske proizvode od rajčice Torrente, napoletanske pržene delikatese Rispo, premium začine Wiberg, vrhunske smrznute slastice Bindi, smrznuti program kruha Edna, mozzarellu i sireve Sabelli, premium maslinova ulja Coppini, vina iz biološke proizvodnje Bioni, te veliku ponudu svježeg mesa sa naglaskom na vrhunsko juneće meso iz Italije, Irske, te Texas Black Angus.

Mainardi Food

Dajna