Generalni sponzor GAST-a 2019: EVA Water Clinic – Niste zadovoljni kvalitetom vode? Postoji pouzdano i dugotrajno rješenje

Smeta vam u vodi klor, puno je kamenca, teški metali, neugodan metalni okus vode ili ima mulja u vodi?

Znate onaj osjećaj kada krenete čistiti po domu pa pronalazite razne bijele naslage u kuhalu za vodu, ne možete do sjaja očistiti tuš kabinu (naravno, zbog tih bijelih posušenih fleka) ili vam perilica prilikom pranja rublja ne pokupi sav prašak iz ladice? Ako ste pogađali, bili ste u pravu – problem je kamenac. Sada pak zamislite koliko tek štete kamenac radi vama, budući da dnevno unosite oko dvije litre tekućine u svoj organizam. Vjerujemo, bojite se to uopće zamisliti.

Kamenac je tek početak jer u vodi iz slavine nalaze se još i klor, fluor, teški metali (…), odnosno popriličan broj kemijskih elemenata koje naše tijelo baš i ne voli. I kada redovito godinama koristimo vodu iz slavine, osjećamo se umorno, ne možemo se koncentrirati, koža nam je suha ili patimo od dermatitisa. Krivimo stres, krivimo alergije, a često je zapravo rješenje problemu tik pred nama – u vodi koju svakodnevno pijemo.

Jasno, bez vode ne možemo. Ipak više od 65% našeg organizma čini upravo voda. No, alternativa nekvalitetnoj vodi postoji i do nje možete doći vrlo lako. Sada slijedi to ključno pitanje – kako? EVA filter za vodusastoji se od čak 9 faza prirodne filtracije vode, kao što su ugljen, glina, kvarcni pijesak i zeolit sa slojevima srebra, dok se naknadno mineralizira vulkanskim stijenama. Sjećate se pokusa iz osnovne škole kada ste muljevitu vodu na satu prirode filtrirali upravo takvim postupkom? Za filtraciju izvorske vode pobrinula se Majka Priroda, a mi se za svoje zdravlje trebamo pobrinuti sami.

Da ipak ne bismo svaki put kada netko od ukućana želi popiti vodu radili male pokuse, EVA filter za vodu praktično je rješenje za čistu vodu s karakteristikama izvorske.

Uz EVA filter za vodu jednostavno ćete zaboraviti na sve probleme s vodom, a obzirom da je upravo EVA Water Clinic jedan od generalnih sponzora ovogodišnjeg GAST sajma, očekujemo vas u Spaladium areni od 27. veljače do 2. ožujka s posebnim ponudama i velikim popustima!

EVA Water Clinic