GAST 2018, Premis

Generalni sponzor GAST-a 2018: Premis – zdravi kolači i sladoledi u novom ruhu!

Premis će na ovogodišnjem 23. međunarodnom sajmu GAST imati izložene gotove kolače na -18 koji su mekani da se mogu odmah služiti na stol te će prezentirati FUGAR sirovine za proizvodnju sladoleda i kolača.

Noviteti su nove kreme i glazure koje se mogu koristiti u + i – režimu te širok program Vegan OK, Gluten Free i Bio organic proizvoda za proizvodnju sladoleda i kolača. FUGAR-ov prezentator će prezentirati 4 nove hit torte u Italiji, mono porcije i naravno Bianchero i Quenelle kao posebne slastičarske proizvode koji se mogu čuvati u + i – režimu.

Sve zajedno preko 130 različitih okusa i struktura sladoleda, kvalitetna rješenja i drugačiji zdravi proizvodi za proizvodnju kolača, 10 rashladnih vitrina, 2 kompleta opreme za proizvodnju sladoleda svjetske premjere novih pakiranja sladoleda i strojeva za sladoled, hrvatske premjere vitrina za sladoled, strojeva na preko 120 m2 u suradnji sa Sajmom GAST. Stručno osoblje iz Premis talijanskih partnera i naših vjernih kupaca pripremaju svakog dana 8 h edukativnog programa. Zbog svega toga jednostavno se ne isplati propustiti.

Premis d.o.o. je kao i svake godine generalni sponzor sajma GAST i naš štand broj 16 nalazi se u centralnoj dvorani.

www.premis.hr