Generalni sponzor GAST-a 2018: Premis prezentira najbolji stroj za sladoled i čokoladu!

Premis će i ove godine na GAST-u 2018 imati otvorenu proizvodnju gdje ćemo prezentirati FUGAR proizvode s tim da ćemo kao novost imati i gledalište tako da možete sjesti i pratiti proces proizvodnje.

Proizvodnja će se kao i do sada raditi na Bravo i Gelita strojevima koji će se na sajmu prodavati po specijalnim uvjetima. Većina sladoleda koja će se proizvoditi na sajmu bit će proizvedena na stroju Gelita TRT 60 H kapaciteta po ciklusu od 10 lit. Radi se naravno o kombiniranom stroju 3u1 koji ćete moći isprobati na sajmu.

GAST 2018, Premis

Bravo Trittico 305 H

Uz to ćemo imati i “Najbolji stroj na svijetu za sladoled, kolače i čokolade” Bravo Trittico 305 H Executive EVO koji je jedini stroj na svijetu 3u1 koji može raditi kompletno slastičarstvo. Proizvodi sladoled te u sebi ima ugrađen pasterizator, proizvodi kreme čak i kreme od maslaca i temperira čokolade. Sve u jednom stroju koji ne zauzima mnogo mjesta. U sebi ima i ugrađene programe i Ionic sustav koji mu omogućava da prepozna koju smjesu se stavili u stroj te se on brine da tvrdoća proizvoda uvijek izlazi ista bez obzira koju ste bazu stavili voćnu ili mliječnu. Razni programi omogućavaju da proizvod bude uvijek isti bez obzira tko radi za strojem. Znači, kada novi radnik dođe na posao vrlo jednostavno može naučiti raditi na stroju, a stroj radi prema postavkama koje je namjestio glavni slastičar ili prezentator. Ovo je vrlo bitno za one koji žele da kvaliteta proizvoda bude kontinuirana. Na sajmu ćemo s navedenim strojem raditi dosta sladoleda, kolača i čokolada te će svi zainteresirani moći isti isprobati. Naravno imat ćemo izloženu kompletnu opremu za proizvodnju sladoleda uz rashladne ormare i šokere te sav potreban pribor.

Premis je kao i svake godine generalni sponzor sajma GAST i naš štand broj 16 nalazi se u centralnoj dvorani.

www.premis.hr