GAST 2018, PPD Croatia

Generalni sponzor GAST-a 2018: PPD Croatia – Eksplozija okusa uz svjetskog baristu Atilu Molnara

PPD Croatia je vodeći hrvatski distributer vrhunskih pića poznatih svjetskih brendova, te generalni sponzor sajma GAST, pa dobre degustacije ni ovog puta neće nedostajati.

 

Posjetiteljima u Splitu predstavit će se sa svoja četiri branda: MONIN, Johnnie Walkera, Tanqueray i Aperol.

– Inovacije u spravljanju koktela, svjetski trendovi po pitanju i serviranja i ispijanja vrhunskih pića, pokazat će vam naši koktel-majstori, kao i nove okuse uz nove etikete. No nećemo vam sada odmah sve otkriti o čemu se radi, jer puno toga imamo novoga za predstaviti – pod velom tajnovitosti, ali sa velikom pozivnicom za dolazak na njihov štand, najavio nam je uzbudljivo druženje na GAST-u Josip Lucović, brand ambasador PPD Croatia.

A posebno će biti zanimljivo u petak (2. ožujka) s početkom u 16 sati, kada će za posjetitelje koktele spremati svjetski poznati barista Atila Molnar.

– To će biti eksplozija i okusa i boja. Atila je vrhunski majstor od “shakera” i pripremit će puno različitih koktela. Imamo ih svih vrsta, za sve ljubitelje dobre kapljice. I one alkoholne i one bezalkoholne –  najavio je Lucović, pa samo trebate doći i kušati, naravno…

Još kada se zna kako je PPD Croatia distributer svih ovih vrhunskih pića poznatih svjetskih brendova: od Johnnie Walkera, Smirnoffa, Baileysa, Camparia, Aperola, Monina, Captain Morgana, J&B, Amaro 18, Gordon’s, Cynar, Jose Cuervo, Disaronno, Tia Maria, Henkell Trocken, Pommery, Camus, Armand de Brignac i Eviana…

http://ppd.com.hr/?lng=1