Gastromax na GAST-u 2020: Your food agent!

Zajedno sa našim partnerom Madia S.P.A. Italija, donosimo Vam više od 4000 pomno odabranih artikala. Time smo Vam omogućili da na samo jednom mjestu možete nabaviti apsolutno sve što Vam treba neovisno o tome koliko je zahtijevan vaš gost ili neovisno o tome da li vodite brigu o potrebama velikog restorana i pizzerije ili malog fast fooda.

Osim što ćete kod nas naći sve na jednom mjestu, posebni smo i po tome što sve naše klijente iz Italije, Njemačke, Austrije, Slovenije ili Hrvatske opskrbljujemo iz jednog mjesta –  San Quirino, Italia što je dodatna garancija izvrsnosti.

Inovativnost i visoki standardi kvalitete su pri izboru proizvoda bili ključni, pa Vam jamčimo prednosti koje nose tradicija i kvaliteta, ali  Vam donosimo i sasvim nove gastronomske trendove iz Europe i svijeta.

Iz takve jedinstvene i prebogate ponude, ovom prilikom ćemo Vam pokazati kako tradicija i kvaliteta  čine veliku razliku kod odležanog mesa bilo da je riječ o suhom ili u mokrom zrenju. ( donosimo Vam ponajbolje iz Argentine, Irske, Škotske )

Predstaviti ćemo Vam i jedan originalan i inovativan proizvod u potpunosti proizveden u Italiji a koji je naslonjen na tradicionalnu recepturu staru više od 200 godina.  Pokazati ćemo Vam da su smrznuta tijesta ili gotove baze za pizzu su najlakši i najisplativiji način da i bez pizzajola imate uvijek gotovo tijesto za pizzu.

Za Vas tako rade najbolji talijanski pizza majstori po najboljoj talijanskoj recepturi.

Za Vas radimo mi! Gastromax Your food agent!

Više na poveznici