GAST 2017, Gastrodat, software za hotele

GASTROdat na GAST 2017: Software za bolje poslovanje hotela

Tvrtka GASTROdat, izlagač na sajmu GAST 2017, sa sjedištem u Austriji, specijalizirana je za razvoj, prodaju i održavanje hotelskog softvera. S iskustvom dužim od 25 godina, tržišni je lider na austrijskom tržištu s konstantno ponavljajućim uspjesima na njemačkom, švicarskom, talijanskom i slovenskom tržištu.

Od 2017. godine proizvodi tvrtke GASTROdat dostupni su hrvatskom tržištu i to s osnovnim ciljem pojednostavljenja, ubrzavanja i olakšavanja svakodnevnih aktivnosti u hotelijerskom poslovanju.

Zahvaljujući svojoj specijalizaciji i dostupnosti klijentima, kroz dugogodišnji rad tvrtka GASTROdat sklopila je suradnju s više od 2000 hotelijera koji, korištenjem GASTROdat sofverskih rješenja, ostvaruju više od 250.000 noćenja mjesečno.

U suradnji s našim hotelijerima investirani su nebrojeni sati rada u smjeru integracije društvenih medija i procesa turističkih rezervacija. Još jedan fokus u razvoju stavljen je na distribuciju informacija između različitih online platformi, budući da poslovni uspjeh jednog hotela ovisi o rastu ili padu poslovanja online prodajnih kanala.

Time se GASTROdat klijentima osiguravaju potrebne buduće prednosti u tržišnoj utakmici sve teže borbe za  privlačenjem gostiju.

Od standardne verzije programa, koja će Vam omogućiti obavljanje svih osnovnih zadataka u upravljanju jednim hotelskim sustavom, do manje ili više složenih marketinških alata, GASTROdat na tržište stavlja moderan i jednostavan alat koji će uvelike utjecati na povećanje obujma Vašeg poslovanja.

Moderni alati poput Dizajna pisma, Upravitelja upitima, Marketing menadžera, Ocjenjivačkog asistenta GASTROdat upravlja Vašom marketinškom politikom, vodi brigu o Vašim gostima, održava budnim njihova sjećanja te privlači nove goste. I sve to gotovo potpuno automatski, stavljajući Vam time na raspolaganje što je moguće više vremena za ono što je najbitnije, a to je Vaš odnos s gostom.

U skladu s modernim tehnologijama današnjice, sve većom borbom s vremenom i zahtjevima društva, GASTROdat omogućuje upravljanje Vašim kapacitetima i provođenje uspješnog marketinga iz jednog sustava i to bilo kada i bilo gdje. Uz GASTROdat aplikacije budite prisutni u Vašem poslovanju gdje god se nalazili.

Veća popunjenost – jer ste za isti vremenski period umjesto 20, napisali 80 ponuda, a 80 ponuda vode k više rezervacija nego 20.

Brza sposobnost učenja … jer se 80% programskih funkcija nauči za samo 20% vremena trajanja poduke.

Aktivna prodaja – jer je 20 puta lakše zanimljivim ponudama privući već postojeće klijente, nego steći nove goste.

Uspjehu je potreban dom – mi nudimo sva rješenja pod istim krovom!

www.adriagastrodat.com