GAST PRO 2015. – Konferencija za male iznajmljivače

gast-sajam1

Konferencija za male iznajmljivače održat će se 14. studenog s početkom u 10,00 sati u sklopu sajma GAST PRO 2015. u konferencijskoj dvorani Spaladium arene u Splitu. Fokus konferencije je na otvorenim pitanjima koja muče privatne iznajmljivače, a izbor tema i sudionika obećava kvalitetnu i stručnu raspravu.

Split će po drugi puta ove godine biti domaćin jednom od najvećih sajmova namijenjenog profesionalcima hotelskog i ugostiteljskog sektora. Međunarodni specijalizirani sajam GAST PRO 2015. održat će se od 11. – 14. studenog u Spaladium areni pod okriljem sajma GAST, koji se inače održava u ožujku. Sajam GAST je izuzetna platforma za razmjenu iskustava i ideja iz sektora turizma, otud i GAST PRO sada, po završetku turističke sezone, kako bi stručnjaci i poduzetnici dobili uvid u aktualnu turističku ponudu neposredno nakon završetka sezone, u trenutku kada svi počinju planirati ulaganja za nadolazeću godinu kako bi podigli razinu svojih usluga i ostali konkurentni na turističkom tržištu.

U okviru sajma GAST PRO 2015. održat će se četvrta Turistička mreža s ciljem povezivanja javnog i privatnog sektora te Konferencija za male iznajmljivače, 14. studenog s početkom u 10,00 sati u konferencijskoj dvorani Spaladium arene.

Konferencija za male iznajmljivače fokusirat će se na otvorena pitanja koja muče privatne iznajmljivače:

  • Kako i gdje oglasiti nekretninu za iznajmljivanje?
  • Kako produžiti turističku sezonu i imati goste tijekom cijele godine?
  • Kako odabrati i održati kvalitetnu suradnju na obostranu korist i zadovoljstvo s turističkom agencijom?

Izbor tema i sudionika, kao i gostiju konferencije, obećava kvalitetnu i stručnu raspravu o svim problemima koje muče male privatne iznajmljivače, a koji će biti sagledani iz više aspekata. Na konferenciji će se održati predavanja sa slijedećim temama:

  • Zaštita malih iznajmljivača i turista prema odredbama EU – Dalmatinski potrošač
  • Kako odabrati najbolji kanal za oglašivače – Interligo – savjetovalište za obiteljski turizam
  • Kako smanjiti troškove najma apartmana – Kreiranje i partneri
  • Razmjena apartmana i kuća za odmor – Exchange Home – Rujana Ljubić
  • Rentlio – aplikacija za automatizaciju poslovanja iznajmljivača – Marko Mišulić

Međunarodni uspjeh sajma GAST dokazuje višegodišnje sudjelovanje izlagača iz 7 zemalja: Bosne  i Hercegovine, Slovenije, Italije, Njemačke, Austrije, Srbije i Hrvatske. Ovogodišnji, krovni sajam GAST zabilježio je 30.000 posjetitelja, te više od 600 direktnih i indirektnih izlagača i brandova.

Izvor:

http://www.apartmanija.hr/zajednica/aktualno/gast-pro-konferencija-za-male-iznajmljivace