GAST 2024: SCREENZ – Interaktivni uslužni retail roboti u ugostiteljstvu i hotelijerstvu i veliki sajamski popusti!

Na GAST 2024 predstavljamo nove serije interaktivnih uslužnih retail robota te veliku ponudu visokokvalitetnih indoor LED i LCD ekrana za primjenu u ugostiteljstvu i hotelijerstvu.

ROBOTi – VIDEOhttps://www.youtube.com/watch?v=9vA0aLrRU2c

Interaktivni, inteligentni i uslužni roboti čija je primjena najbolje zastupljena u hotelijerskoj i gastro industriji kao dostavljači/konobari, domaćini ili jednostavno kao atraktivni sadržaj Vašeg poslovnog prostora. Jednostavna i brza instalacija, uz personalizirane postavke  svih funkcija (mapiranje prostora, glasovna i video interakcija za prolaznicima-klijentima, puštanje reklamnih zvučnih ili video zapisa…) odlike su koje će svakog posjetitelja dodatno zaintrigirati. 10-satno trajanje baterije omogućuje neprekinut rad robota u cijeloj smjeni, dok je za 100%-tno punjenje potrebno svega 2-3sata.

Za posjetitelje GAST-a 2024. pripremili smo velike popuste na sve vrste naših izloženih artikala.

U proteklih godinu dana tvrtka Screenz d.o.o. profilirala se kao jedan od najvećih distributera i ponuđača indoor/outdoor digitalnih reklamnih površina i artikala na području Hrvatske i susjednih zemalja.

iPOSTER – VIDEOhttps://www.youtube.com/watch?v=pcW2ZL2Yyyw

Uz konstatno praćenje, ulaganje i samostalni razvoj svih inovacija na području digitalnih tehnologija naš iskusni stručni tim može se pohvaliti brojnim međunarodnim priznanjima od strane globalnih svjetskih proizvođača i distributera LED tehnologije. Uz razvijenu mrežu korisnika, te rapidno rastući interes novih klijenata, tvrtka Screenz planira i dalje zadržati visoki plasman kao Vaš siguran i pouzdan poslovni partner.

Posjetite naše stranice:

https://www.screenz.eu/